Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

eh-background

Create effects

See more
© 2023 TikTok

jayemplays

JayEm

385Following
1795Followers
28KLikes

Finnish 🇫🇮 Youtube- and Twitch content creator. linkr.bio/jayemplays -91 model

#overwatch2 saapuu STEAMIIN?! Tässä kyllä oikeasti hyvä uutinen kaikille PC-pelaajille! Steam-julkaisu tapahtuu samalla, kun Overwatch 2 siirtyy 6. kauteen, jota hehkutetaan pelin suurimmaksi sisältöpläjäykseksi sitten pelin alkamisen lokakuussa 2022. Loppuisiko Steamin nimeen toitottavien kitinä?
#overwatch2 ei enää lykkää PvEtä, siis kampanjapelimuotoa, vaan alkaa tuomaan sitä 6. kaudesta alkaen osissa. Saatoin uumoilla tällaista viime vuoden puolella, koska erillisen PvEn kehittäminen yhtenä isona könttänä oli se, joka tappoi alkuperäisen Overwatchin aktiiviset päivitykset.
Omasta mielestä vähän pöyristyttävää, että nyt huudellaan että PvE on pudonnut kokonaan kelkasta, varsinkin kun mukamas tämä päätös tehtiin jo 1,5 vuotta sitten. Vaikka oikeasti vasta tuolloin päätettiin että PvEn ja PvPn kehitystyöt pistetään kahtia, että saadaan kontenttia kituvalle pelaajakunnalle. Oikea päätös tästä PvEn ripottelemisen aloittamisesta tehtiin vasta viime vuoden puolella, kun PvEtä kehittävä tiimi tuotiin samalle työpisteelle PvP-porukan kanssa.
Nyt siis saadaan oikeasti paljon kontenttia jopa järkevällä aikataululla, ja aina on jotain odotettavaa seuraavalle kaudelle. Mä näen tän positiivisena asiana.
#gamingontiktok #suomitwitch #suomitube
Get TikTok App