Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
Reply to @tuk4ng_bac0t  takpe lah bang kalau tak laku bukan saya nk jual pun😜 #fyp #xyzbca #irman_nz #foryou #foryoupage #tzm150malaysia
00:00/00:00
Reply to @tuk4ng_bac0t takpe lah bang kalau tak laku bukan saya nk jual pun😜 #fyp #xyzbca #irman_nz #foryou #foryoupage #tzm150malaysia
irman_nz
𝓼𝓱𝓪 𝓲𝓻𝓶𝓪𝓷✨ · 1-13

87 comments

Log in to comment
Ceo Of Perasaan

motor spark

1-13

4
Reply

Nukman Karim

bang dpt pgg kunci ngan geran pon jdi laa bang🤣

1-13

30
Reply

ƒαяιѕ ///

budak kelahiran Ysuku biasa la tu, dia belum tahu yamaha sukan boleh sayur Ysuku 😏

1-13

21
Reply

View more replies (5)

anas akmal

geng tzm hadir✅

1-13

7
Reply

Jeruk🍎

kalau aq aq offer rm50 k

1-13

7
Reply

View more replies (1)

ATO_IZZY

jual tak untung simpan tak rugi

1-13

7
Reply

View more replies (3)

syamie rusli

dngr cite harga dh naik😌

1-13

4
Reply

syamkhair77

geng tz hadir

1-15

3
Reply

acik 😎

@unlukysaghaa 5 ringgit eh , beli minyak sebotol je ah

1-13

3
Reply

deqnell.05

kalau dpt bawe pun dh syukur🥺

1-13

2
Reply

GR〆Oreo

bang moto lama tu, beli y sbb skrg dh zmn Y bang... nnti nk jual pm saya😌

1-13

2
Reply

fad

exzos pondah beratus tiupbles pon tak lepas nk beli Degan 5ringit😂

1-13

2
Reply

22% D

Aku suka dkt pv tzm🥰

1-13

2
Reply

Faiz superior

Okay2 ni serious bang moto abg tu bukan ori tzm jadi buang l kat umah saya 😬

1-13

2
Reply

MUNIR

tzm padu oii😂

1-13

2
Reply

❌hakim❌

jual tak untung..simpan tak rugi

1-13

2
Reply

𝓴𝓮𝓹𝓾𝓷𝔂𝓪𝓪𝓷𝓯𝓪𝓻𝓪𝓱💘

bang ii coverset dia mcm calar je cuba bgi saya mna tau saya jga dgn elok 🥺

1-13

2
Reply

m.daven

dia bagi rm 5 saya up jadi rm 5.50

1-15

2
Reply

Ehh KeceXx Larh

nie kalau pv bukak 😬 huu hai 😍 doakan semoga aku dapat memiliki tzm nie sebiji bang ✌🏻🥺

1-15

2
Reply

NP | KENZO • MY

bang dpt 1 gambar dengan tzm ni pun jadi lh

1-13

1
Reply

Recommended videos

Get TikTok App