Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

eh-background

Create effects

See more
© 2023 TikTok

impuls_centar

Impuls centar Gornji Milanovac

4Following
94Followers
765Likes

Startup hub - podrška inovativnom preduzetništvu kroz edukacije.

Tehnički izazovi multiplejera novo je predavanje iz gaming industrije partnerskih organizacija – Regionalnog inovacionog startap centra Impuls i @sga.rs koje je dizajnirano sa ciljem osnaživanja gaming scene ovog dela Srbije.

Predavanje je odličan uvod za sve koji žele naučiti više o najčešćim izazovima u razvoju multiplejer igara kao i o rešenjima koje koriste gejming studiji.

Događaj za programere/dizajnere igara, studente, đake, gejmere, ljude koji žele razumeti probleme i rešenja koja stvaraoci igara koriste za izgradnju i održavanje visoko skalabilnih i učinkovitih igara za više igrača.

Danko Rančić iz @ingenious_studios obradiće na predavanju sledeće teme:
💡Local vs Online multiplayer
💡Latency and Frame Rate
💡Synchronized game state
💡Examples and solutions

Prisustvo na predavanju je besplatno uz obaveznu prijavu zbog ograničenog broja slobodnih mesta.

Link 🔗 za prijavu je u opisu profila.

#impulscentar #SGA #gornjimilanovac #gamingindustry #predavanje #gamer #videogames #serbiangamesassociation #gamingpost #gamingevent #gamingserbia #gaming #pcgaming #instagaming #retrogaming #onlinegaming #gaminglife #gamingcommunity #gamingsetup #gamingpc #videogaming #youtubegaming #gamingislife #mobilegaming #consolegaming #boardgaming #gamingnews #gamingfolk #pcgaming #pcgaming101 #ps4gaming #pcgamingsetup #classicgaming
Kako doći do investicija za svoju inovativnu ideju odnosno startup otkriva nam Luka Radovanovic Co-Founder i COO u brzorastućem startupu B2Bee.

Jedan od Lukinih predloga je i učestvovanje u programu Fonda za inovacionu delatnost.

Luka je bio naš prvi gost u podcast-u Impuls startup priče
#impulspodcast . Verovao je u ideju koja stoji iza podcast-a, želeo da prenese svoja znanja i iskustva i hvala mu na tome.

U pomenutoj prvoj epizodi podcast-a Luka je govorio o sebi, svojim počecima u startup vodama, investicijama, fondovima, startup sceni Srbije, savetima za mlade startup timove kao i o mnogim drugim zanimljivim temama.

Epizoda sa Lukom je snimana u novembru 2021. godine i od tada je startup B2Bee još više porastao (i dalje raste 🚀) i proširio svoja poslovanja na nova evropska i svetska tržišta.

Baza ovog startup-a je u
Naučno-tehnološki park Beograd s tim što su otvorili svoju kancelariju i u Zagrebu, u Ziceru - Zagreb Innovation Centre.

Bili smo u oba centra i radujemo se budućim zajedničkim projektima.

Celu epizodu možete pogledati na našem sajtu ili našem YouTube kanalu.

#impulscentar #b2bee #gornjimilanovac #inovativnost #startapcentar #preduzetništvo #biznissaveti #startupcompany #fondzainovacionudelatnost #startupstories #biznisprice #inovacija #inovacije
Regionalni inovacioni startap centar Impuls otpočeo je realzaciju nove serije Impuls meetupa pod nazivom "Možeš i ti" sa ciljem predstavljanja mladih i uspešnih ljudi sa zanimljivim životnim iskustvima i ostvarenim karijerama u njihovim oblastima poslovanja.

Govornik prvog meetupa iz ove serije koji nosi naziv “Pravi put? Velika ili mala kompanija? Formalno i/ili neformalno obrazovanje?” sinoć je bio naš sugrađanin Milutin Davidović.

Milutinova životna i profesionalna iskustva su na više načina drugačija od uobičajenih. U prepunom Impuls centru podelio je njegova iskustva tokom obrazovanja i kroz bogatu poslovnu karijeru.

Upisivanje Matematičke gimnazije u Beogradu i rani odlazak od kuće definisilao je njegov dalji razvoj kao čoveka. Tokom studija na ETF-u aktivno se razvijao i kroz neformalne načine obrazovanja, razmene studenata, koja su mu posebno značila u njegovom ličnom razvoju.

Kasnije, kao inženjer telekomunikacija, poslovnu karijeru razvijao je u više evropskih zemalja, stičući iskustva rada kako u korporacijama tako i i u manjim kompanijama.
Bogato formalno i neformalno obrazovanje kao i bogato iskustvo rada u najvećim svetskim kompanijama kakva je npr. Erikson su ga doveli do toga da postane to što je danas, uspešan i ostvaren u mnogim poljima. Neka ostvarenja, planovi ga i dalje čekaju i on uspešno ide ka ostvarenju istih.

Zaključak njegovog izlaganja je taj da su formalni i neformalni načini obrazovanja podjednako važni.

Snažna poruka sa njegove strane je poslata pre svega srednjoškolcima našeg grada ali i svim ostalim gostima ovog događaja.

Ovaj meetup je bio besplatan za polaznike i deo je Programa podrške Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije.

Već sledeće sedmice očekuje vas drugi meetup sa novim inspirativnim životnim pričama.

Prisustvo na svim događajima Impuls centra je zahvaljujući podršci njihovih osnivača - Opštini Gornji Milanovac i Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije potpuno besplatno uz prethodno prijavljivanje na sajtu Impuls centra.

#impulscentar #gornjimilanovac #MOŽEŠITI #karijera #preduzetnici #preduzetnice #biznis #biznissaveti #biznisedukator #vestine
🚀 Za pojedince i startap timove, Impuls centar pruža usluge za razvoj startap ideja u savremenom i funkcionalnom coworking prostoru, stručna predavanja, mentorske aktivnosti, umrežavanje.

Za kompanije, Impuls Center je partner, konsultant i resurs, koji im pomaže da postanu inovativniji, da primene alate i metode koje koriste tehnološki startupi i na taj način osiguraju njihovu relevantnost u budućnosti. 🚀

Pripremili smo za vas 57 jedinstvenih događaja u ovom delu Srbije iz najaktuelnijih oblasti inovativnog preduzetništva koje ćemo realizovati do kraja godine kao vid podrške vašem razvoju.

Očekuju vas:
- Kursevi ✔️
- Predavanja ✔️
- Radionice ✔️
- Treninzi ✔️
- Meetups ✔️
- Priče osnivača uspešnih startapa iz Srbije ✔️
kao i još mnogo toga. ✔️

Uskoro delimo više informacija o svim događajima. Pratite nas. 🎯

Ako želite da vas obavestimo putem mejla kada objavimo nove programe, prijavite se putem e-mail forme na stranici našeg sajta - Događaji. 📩

Koje oblasti su vama najinteresantnije? Pišite nam u komentarima.

#impulscentar #gornjimilanovac #motivation #startapcentar #radionice #predavanja #kursevi #trening #meetup #preduzetnistvo #blockchain #digitalno #transformacija #podrska #preduzetnik #inovacije #preduzetnice #design #krewtivneindustrije #inspiration #follow #fyp #videoforyou #reelsvideo #preduzetnica #preduzetnik #inovacijeitehnoloskirazvoj #biznis #edukacija #edukacije #inovacije #biznisedukacije #biznisedukator #vestine
@Khaby.Lame FP - Milovan Stošić nam objašnjava šta je naučio na današnjem Impuls kampu robotike i elektronike za decu. 👌Na desetodnevnom kampu besplatno učestvuje preko dvadeset đaka osnovnih škola sa teritorije opštine Gornji Milanovac zahvaljujući Programu podrške Kabineta Ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije. #fyp #elektronika #robotiktok #kidsworkshop #balkanboy #balkankids #electronicforkids #radionicezadecu #osmirazred #sedmirazred #sestirazred #petirazred #letnjikamp #kidseducation #gornjimilanovac #impulscentar #kidstiktok
Hologrami u #impulscentar Trećeg dana Impuls letnjeg kampa robotike, elektronike i veštačke inteligencije za decu osnovci iz @opstinagornjimilanovac imali su priliku da se upoznaju i sa hologramskim prikazima.Letnji kamp robotike i elektronike za decu je jedinstven desetodnevni program za daje osnovnih škola sa teritorije opštine Gornji Milanovac koji realizujemo iz Programa podrške Ministarstva za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije.#gornjimilanovac #ho logram #st artupculture #in novationhub #ho lograms #ho logramtechnology #ho logramy #ča čak #ka gujevac #ro boticforkids #kr aljevo #in ovacijeunastavi #in ovacije #in ovacijeuedukaciji #ki dscamp #ki ds #st artupserbia #st artuphub #ex plore #fy p #ro botictok
Get TikTok App