Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
Kalau dibiar ni, sampai esok kami tak keluar. Kami bukan marah akak, kami nak tolong je. hehe #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypmalaysia #tiktokmalaysia
00:00/00:00
Kalau dibiar ni, sampai esok kami tak keluar. Kami bukan marah akak, kami nak tolong je. hehe #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypmalaysia #tiktokmalaysia
ikmaliff
Ikmal Alif · 5-15

1267 comments

Log in to comment
Kasyahhh 〽️

Sian akak tu. Dah la tak sampai tu hm

5-15

7606
Reply

Ikmal Alif · Creator

itulah, nk dekat 5 minit dia struggle nak touch. tu yg tolong tu

5-15

3147
Reply

View more replies (18)

aniq

oh

5-15

3
Reply

wany.abdullah

Lol 😂😂😂

5-17

0
Reply

Liszie

Kahhhh i feel for her

5-16

0
Reply

Umar Wahid

same to me one day 😂😂😂😂

5-16

0
Reply

cinta

@__.queennn.__ HAHAHHAHA

5-15

0
Reply

87milo

part ending 'haaaa' ramai2 tu klakar😂😂 klau akak tu terlepas kad tu. korang 'huuaaa'

5-15

5000
Reply

Ikmal Alif · Creator

hahahaha

5-15

587
Reply

View more replies (10)

yahoooo

😂😂😂selalu husband dia bawa skrng dia sndiri maka jadilh mcm ni😂

5-15

1941
Reply

View more replies (12)

coconutz

nasib baik orang belakang penyabor buatnya jenis suka hon2 mau menangis akak tu 😂😂

5-15

1462
Reply

Ikmal Alif · Creator

kami faham, kalau hon lagi gelabah nanti

5-15

401
Reply

View more replies (6)

𝔏 🐣

aku faham org macamni sebab aku pun gitu , tak kenal benda alah touch n go & macam² benda kat luar sana tu 😂

5-15

447
Reply

View more replies (8)

𝕊𝕙𝕦𝕞𝕚𝕚 𝔸𝕕𝕣𝕚𝕒𝕟𝕒🎀

owh yg bikin macet tuh begini 😑

5-16

909
Reply

View more replies (1)

AsrafArifMansor

amboi haaaaaa serentak ye korang

5-15

160
Reply

Ikmal Alif · Creator

acapella haha

5-15

30
Reply

Haz🫠mingyu’s

RASA NAK NANGIS😭😂🤣

5-15

761
Reply

Ikmal Alif · Creator

Tapi kena sabar....

5-15

128
Reply

View more replies (1)

꧁ᵣₐᵢₕₐₙₐ꧂

terbaik lah korang.. setengah org tau hon je

5-15

93
Reply

Ikmal Alif · Creator

kalau hon, dia lagi gelabah nanti. haha

5-15

32
Reply

View more replies (1)

Atiqah Hana

Weiii hahhahahaha 😂😂😂😂

5-15

79
Reply

View more replies (2)

JinggA🇲🇨#🇹🇼

suaranya😂😂😂😂ahhhhh😂😂😂😂😂

5-16

58
Reply

Pink Panther💫

tengok 'thank you' maksudnya nk keluar..acane dia masuk tadi😅dia touch kad kt mana

5-15

58
Reply

View more replies (1)

pian.

mcm aeon seremban je HAHHAHA

5-15

145
Reply

Ikmal Alif · Creator

yup, betul

5-15

24
Reply

pzs

pernah kene 😭😭😭 tapi abang tuh asyik tekan butang intercom, bukan butang ticket 😭😭😭😭

5-15

75
Reply

Ikmal Alif · Creator

wehhhh hahahaha

5-15

10
Reply

View more replies (3)

hanan afiqa

Kadangkan bukan sebab tak tahu nak tap kat mana, tapi anxiety tahu ada orang tunggu kt belakang, tu jadi kelam kabut tu 😂

5-15

121
Reply

View more replies (2)

Recommended videos

Get TikTok App