Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

eh-background

Create effects

See more
© 2023 TikTok

igenyesferfi.hu

Igenyesferfi.hu

2Following
461Followers
893Likes

Férfi online életmód magazin. Valódi tartalom. Tíz éve férfiaknak.

Támogatott tartalom II Hogyan oldod meg férfiként, amikor téged küldenek bevásárolni és szeretnél mindent lehetőleg egy helyen elintézni? Milyen bevált stratégiával készülsz az iskolakezdésre egyedülálló apaként?

Az Auchan Korzó nemcsak a kötelező feladatokra kínál hatékony alternatívát, de a személyes vásárlási élményt is emlékezetessé teheted. Az iskolakezdés kihívásait megkerülni nem, csak megoldani lehet, ez alól pedig a szokásos bevásárló kör sem kivétel. Laptop- és telekommunikációs szaküzlet, műszaki cikkek, sportbolt, divat- és szépségápolási üzletek, optika, gyógyszertár, barber shop – mind megtalálhatók az ország 18 pontján, az Auchan Korzó bevásárlóközpontokban.

Nemcsak arra nyújt hatékony megoldást, hogy a lehető legtöbb ügyintézési feladatot egy helyen elintézhesd, de számos üzletet, étkezdét, kávézót is megtalálsz itt, ahol valóban élmény az időtöltés.

Emlékezetessé teheted például a közös apa-fia programot, ha a tanszerek beszerzése után együtt ültök be egy Barber Shopba, a vásárlást pedig egy jól megérdemelt ebéddel zárjátok a megújult food courtok egyikében. Egyre több a minőségi, beülős étterem, ahol az ételeket felszolgálják, így akár az élet nagy kérdéseit is megvitathatjátok a szeptemberi iskolakezdés előtt.

#backtoschool #father #fatherhood
#timemanagement #timemanagementtips #school #iskolakezdés #apa #apaság #apamegoldja #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryou #foryoupage
Hogyan fér össze #CEO és EGO? Stratégia vagy intuíció alapján èrdemes dönteni?Mi lehet ma jövőálló #befektetés? #8kérdés8válasz Apró Annával! #interjú
Get TikTok App