Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
Awak Isteri yang baik @ashamerican ❤️tapi ayat last tu dalam sangat🤣Doakan Kami#SlowlyButSurely #ToJannah #viral #malaysian #viralvideo #tiktok #love Nama buku : Muntakhab Ahadis
00:00/00:00
Awak Isteri yang baik @ashamerican ❤️tapi ayat last tu dalam sangat🤣Doakan Kami#SlowlyButSurely #T oJannah #v iral #m alaysian #v iralvideo #t iktok #l ove Na ma buku : Muntakhab Ahadis
harrisannuar
Harris Annuar · 6-14

467 comments

Log in to comment
Eus Haida

You are so lucky girl!

6-14

260
Reply

user4825637573293

I like his way of treating his wife.. Btw I hv never seen he posts his GF bfore getting married 😅 gud job bro.. Tup2 nikah 😂

6-15

29
Reply

View more replies (1)

ayu </3

Aww i want guy like this 😭💎

6-14

2
Reply

View more replies (1)

Nayli Maisarah

ahhh so love

6-14

1
Reply

View more replies (1)

🅰️mir

lucky her 🥺

6-14

1
Reply

🌙 JOYBOY🌙

Saitama Live Action🗿

6-14

1
Reply

nish

hiii

6-14

1
Reply

MakDara_JBLady

@shahrol_79 one day u & me🥰

6-16

2
Reply

View more replies (1)

@asdyart cutee😭

6-15

1
Reply

View more replies (2)

s

I need a guy like him :")

6-14

1
Reply

FA.R

Aww ❤️

6-14

1
Reply

AF!K

respect 😉

7-11

1
Reply

Ct Fairuz

sya percaya one day asha akn bertudung🥰

6-14

2561
Reply

View more replies (8)

Tajelly

Moga istiqamah hingga bila2

6-14

1603
Reply

Caramel Macchiato 🦋

Makkkkkk kalini betul2 nak kahwin

6-14

1282
Reply

View more replies (9)

米莎 Σ(-᷅_-᷄๑)

“ tak i takkan sakitkan hati u lah, ish u ni” 🥹🥹

6-14

903
Reply

View more replies (1)

sfikaa

Lembut je cara harris cakap dengan asha 🥰

6-14

638
Reply

View more replies (1)

amebunga🦋

kadang ada sbb Allah aturkan sesuatu perkara yang kurang baik untuk membentuk Kita menjadi lebih baik..sye doakan abg haris dapat didik kak asha🥰amin

6-14

344
Reply

rose

masyaAllah . meronta jiwa single saya 😂

6-14

390
Reply

MakNakKawen

bila dia kawin... tetiba jaa... ya allahhh...teruk tahap single aku ni... tahu tahu dia ni dah kawin...😌😌😌xkira... nak kawen jgak 😂

6-14

268
Reply

View more replies (1)

Recommended videos

Get TikTok App