Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Suggested accounts

© 2023 TikTok

friedrichs_frenchies

Friedrichs_frenchies

895Following
1048Followers
4644Likes

Friedrich's French bulldogs and Boston terriers from Finland.

Videos

Liked

Monenlaisessa harrastuksessa minäkin olen koirieni kanssa ollut mukana ja viime syksynä löytyi uusi kiinnostava laji DOGTREKKING eli lyhyesti kyse on koiran kanssa vaeltamista merkityllä reitillä.
Lajin on tuonut Suomeen eläinlääkäri Tatiana Pietilä ja hänen kutsustaan kävin hyvässä porukassa vähän kokeilemassa miten laji sopisi mun laumalle ja veihän se heti mennessään! Ei ollut vaikea arvata :-D ! Homma siis etenee niin, että joku järjestää dogtrekking tapahtuman, suunnittelee ja merkitsee reitin valmiiksi. Joukkueet, ihan vaikka vain koira ja sinä tai sitten pari kamua ja teidän koirat, starttaavat tietyn aikaikkunan sisällä 10km radalle. Ennalta merkitty vaellusrata suoritetaan suositusajan sisällä. Suositusajasta huolimatta, ei suoritusaika tai nopeus ole tärkeintä, vaan yhdessäolo koiran kanssa kauniissa luonnossa liikkuen ja samasta harrastuksesta kiinnostuneiden ihmisten tapaaminen.
Lajia voivat harrastaa kaikki kokoon ja näköön katsomatta, kunhan nyt peruskunto niin ohjaajalla kuin koirallakin kestää hyvin reitin vaeltamisen iloisin mielin.

Olen mukana järjestämässä dogtrekking lajin ensimmäistä tapahtumaa Suomessa 13. toukokuuta täällä Nokialla. Silloin pääsee vaeltamaan 10km radan ja lopussa on sitten tarjolla purtavaa ja hyvää iloista koiraharrastaja henkeä! Jokainen osallistuja saa diplomin osallistumisesta.

Kiinnostuitko, tule seuramaan meitä somessa https://www.facebook.com/dogtrekking.suomi.finland ja käy kurkkaamassa kotisivuja mitkä lajille tein www.dogtrekking.fi
Lisää lajiesittelyä on tulossa sivuille ja someen, joten nyt on hyvä hetki tulla mukaan harrastajaporukkaan!
Kaikki kysymyksiinkin vastataan Tatianan kanssa mielellämme, joten nyt saa kysyä!
#dogtrekking #vaellusreitit #koirankanssa #koiravaellus #Suomi #nature #outdoors #vaellus #koiraharrastus #koira #walking #dogwalk #Finland #dogsport #vaeltamaan
Get TikTok App