Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

eh-background

Create effects

See more
© 2023 TikTok

finfixer.mortgage

finfixer.mortgage

7Following
25Followers
43Likes

FinFixer, sebuah agensi yang menawarkan khidmat nasihat & rundingan kewangan 💰

𝐓𝐎𝐍𝐓𝐎𝐍 𝐕𝐈𝐃𝐄𝐎 𝐈𝐍𝐈 𝐉𝐈𝐊𝐀 𝐈𝐍𝐆𝐈𝐍 𝐒𝐄𝐋𝐀𝐌𝐀𝐓𝐊𝐀𝐍 𝐊𝐄𝐋𝐔𝐀𝐑𝐆𝐀 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐃𝐀𝐑𝐈𝐏𝐀𝐃𝐀 𝐉𝐀𝐃𝐈 𝐌𝐀𝐍𝐆𝐒𝐀 𝐌𝐀𝐒𝐀𝐋𝐀𝐇 𝐊𝐄𝐖𝐀𝐍𝐆𝐀𝐍 𝐀𝐍𝐃𝐀 💯
.
𝐒𝐔𝐃𝐀𝐇 𝐌𝐀𝐒𝐀𝐍𝐘𝐀 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐀𝐌𝐁𝐈𝐋 𝐓𝐈𝐍𝐃𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐒𝐄𝐖𝐀𝐉𝐀𝐑𝐍𝐘𝐀 𝐇𝐀𝐑𝐈 𝐈𝐍𝐈.
.
Kasihan anak-anak bila rumah dan kereta dah nak kena tarik dengan bank. Bukan ke sebagai ketua keluarga anda harus pastikan mereka selesa dan selamat?
.
Anda sebagai ketua keluarga takkan nak mengalah begitu sahaja? 𝐀𝐌𝐁𝐈𝐋 𝐓𝐈𝐍𝐃𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐒𝐄𝐆𝐄𝐑𝐀!
.
Memperkenalkan đ’đ€đąđŠ đ«đžđŸđąđ§đšđ§đœđž đ«đźđŠđšđĄ 𝐝𝐚𝐧 đ€đšđ§đŹđšđ„đąđđšđŹđą 𝐡𝐼𝐭𝐚𝐧𝐠 daripada đ…đąđ§đ…đąđ±đžđ«.
.
Kenapa Perlu refinance rumah?
✔ Modal untuk ubahsuai rumah
✔Jimat ribuan ringgit apabila selesaikan hutang kredit kad/personal loan/loan kereta
✔Modal untuk memulakan bisnes
✔Buat simpanan & gunakan ia sewaktu kecemasan
✔Fokus pada 1 pembayaran
.
Syarat-syarat utama untuk 𝐑𝐞𝐟𝐱𝐧𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐑𝐼𝐩𝐚𝐡 bersama đ…đąđ§đ…đąđ±đžđ«:
1. Pertama, pemohon kena wajib ada đ đžđ«đšđ§ 𝐱𝐧𝐝𝐱𝐯𝐱𝐝𝐼/đŹđ­đ«đšđ­đš .
2. Kemudian, đ©đžđŠđąđ„đąđ€đšđ§ đ«đźđŠđšđĄ 𝟏𝟎 𝐭𝐚𝐡𝐼𝐧 đ€đžđšđ­đšđŹ
3. Nđąđ„đšđą đ«đźđŠđšđĄ/đĄđšđ«đ­đšđ§đšđĄ 𝐑𝐌 𝟑𝟎𝟎𝐊 𝐝𝐚𝐧 đ€đžđšđ­đšđŹ
.
Kenapa Pilih đ…đąđ§đ…đąđ±đžđ«?
✔ Tiada bayaran pendahuluan
✔ Tiada caj tersembunyi (semuanya transparen)
✔14 tahun pengalaman dalam industri bank dan membantu lebih ramai keluar dari masalah kewangan
✔Proses kelulusan mudah & cepat (tertakluk terma & Syarat)
✔Kadar proses kelulusan lebih 90%
.
đƒđąđŹđœđ„đšđąđŠđžđ«: đđ«đšđđźđ€ 𝐱𝐧𝐱 đšđđšđ„đšđĄ đźđ§đ­đźđ€ đ«đžđŸđąđ§đšđ§đœđž đ«đźđŠđšđĄ 𝐝𝐚𝐧 đ€đšđ§đŹđšđ„đąđđšđŹđą 𝐡𝐼𝐭𝐚𝐧𝐠 𝐬𝐚𝐡𝐚𝐣𝐚. 𝐈𝐧𝐱 đ›đźđ€đšđ§đ„đšđĄ đ©đžđ«đŹđšđ§đšđ„ đ„đšđšđ§.
.
Macam mana nak Apply?
.
Whatsapp kami sekarang di:
http://www.wasap.my/60104339419/
http://www.wasap.my/60104339419/
http://www.wasap.my/60104339419/
.
Atau
.
layari laman web kami
https://finfixer.my/
.
Pilihlah đ…đąđ§đ…đąđ±đžđ« sebagai konsultan kewangan anda hari ini!
.
#debtconsolidation #penyatuanhutang #kurangkankomitmen #refinancing #mortgagehome #finfixer #refinancemortgage
𝐒𝐈𝐀𝐏𝐀 𝐒𝐊𝐈𝐏 𝐕𝐈𝐃𝐄𝐎 𝐈𝐍𝐈 𝐌𝐄𝐌𝐀𝐍𝐆 𝐌𝐀𝐍𝐔𝐒𝐈𝐀 𝐏𝐀𝐋𝐈𝐍𝐆 𝐑𝐔𝐆𝐈 đŸ˜«
.
𝐒𝐄𝐁𝐀𝐁 𝐃𝐀𝐋𝐀𝐌 𝐕𝐈𝐃𝐄𝐎 𝐈𝐍𝐈, 𝐅𝐈𝐍𝐅𝐈𝐗𝐄𝐑 𝐍𝐀𝐊 𝐊𝐎𝐍𝐆𝐒𝐈𝐊𝐀𝐍 𝐑𝐀𝐇𝐒𝐈𝐀 𝐁𝐄𝐁𝐀𝐒 𝐇𝐔𝐓𝐀𝐍𝐆-𝐇𝐔𝐓𝐀𝐍𝐆 𝐉𝐀𝐇𝐀𝐓 𝐃𝐀𝐋𝐀𝐌 𝟏 𝐌𝐈𝐍𝐈𝐓 💾💾💾
.
Kegawatan ekonomi global telah memberi impak kepada seluruh dunia termasuklah Malaysia. Bayangkan ramai yang terbeban dengan masalah kewangan sekarang.
.
Tetapi ramai yang tak tahu ada cara yang berkesan untuk pulihkan kewangan anda. Selepas gunakan cara ini, anda boleh tarik nafas lega sebab hutang-hutang jahat korang dah dihapuskan.
.
Memperkenalkan, đ’đ€đąđŠ đ«đžđŸđąđ§đšđ§đœđž đ«đźđŠđšđĄ 𝐝𝐚𝐧 đ€đšđ§đŹđšđ„đąđđšđŹđą 𝐡𝐼𝐭𝐚𝐧𝐠 daripada đ…đąđ§đ…đąđ±đžđ«.
.
Kenapa Perlu refinance rumah?
✔Modal untuk ubahsuai rumah
✔Jimat ribuan ringgit apabila selesaikan hutang kredit kad/personal loan/loan kereta
✔Modal untuk memulakan bisnes
✔Buat simpanan & gunakan ia sewaktu kecemasan
✔Fokus pada 1 pembayaran
.
Syarat-syarat utama untuk 𝐑𝐞𝐟𝐱𝐧𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐑𝐼𝐩𝐚𝐡 bersama đ…đąđ§đ…đąđ±đžđ«:
1. Pertama, pemohon kena wajib ada đ đžđ«đšđ§ 𝐱𝐧𝐝𝐱𝐯𝐱𝐝𝐼/đŹđ­đ«đšđ­đš .
2. Kemudian, đ©đžđŠđąđ„đąđ€đšđ§ đ«đźđŠđšđĄ 𝟏𝟎 𝐭𝐚𝐡𝐼𝐧 đ€đžđšđ­đšđŹ
3. Nđąđ„đšđą đ«đźđŠđšđĄ/đĄđšđ«đ­đšđ§đšđĄ 𝐑𝐌 𝟑𝟎𝟎𝐊 𝐝𝐚𝐧 đ€đžđšđ­đšđŹ
.
Kenapa Pilih đ…đąđ§đ…đąđ±đžđ«?
✔Tiada bayaran pendahuluan
✔Tiada caj tersembunyi (semuanya transparen)
✔14 tahun pengalaman dalam industri bank dan membantu lebih ramai keluar dari masalah kewangan
✔Proses kelulusan mudah & cepat (tertakluk terma & Syarat)
✔Kadar proses kelulusan lebih 90%
.
đƒđąđŹđœđ„đšđąđŠđžđ«: đđ«đšđđźđ€ 𝐱𝐧𝐱 đšđđšđ„đšđĄ đźđ§đ­đźđ€ đ«đžđŸđąđ§đšđ§đœđž đ«đźđŠđšđĄ 𝐝𝐚𝐧 đ€đšđ§đŹđšđ„đąđđšđŹđą 𝐡𝐼𝐭𝐚𝐧𝐠 𝐬𝐚𝐡𝐚𝐣𝐚. 𝐈𝐧𝐱 đ›đźđ€đšđ§đ„đšđĄ đ©đžđ«đŹđšđ§đšđ„ đ„đšđšđ§.
.
Macam mana nak Apply?
.
Whatsapp kami sekarang di:
http://www.wasap.my/60104339419/
http://www.wasap.my/60104339419/
http://www.wasap.my/60104339419/
.
Atau
.
layari laman web kami
https://finfixer.my/
.
Pilihlah đ…đąđ§đ…đąđ±đžđ« sebagai konsultan kewangan anda hari ini!
.
#debtconsolidation #penyatuanhutang #kurangkankomitmen #refinancing #mortgagehome #finfixer #refinancemortgage
𝐉𝐀𝐍𝐆𝐀𝐍 𝐒𝐊𝐈𝐏 𝐕𝐈𝐃𝐄𝐎 𝐈𝐍𝐈 ❌
.
𝐊𝐀𝐋𝐀𝐔 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐓𝐄𝐑𝐆𝐎𝐋𝐎𝐍𝐆 𝐃𝐀𝐋𝐀𝐌 𝟒 𝐆𝐎𝐋𝐎𝐍𝐆𝐀𝐍 𝐈𝐍𝐈, 𝐌𝐀𝐊𝐀 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐊𝐄𝐍𝐀 𝐂𝐄𝐏𝐀𝐓-𝐂𝐄𝐏𝐀𝐓 𝐃𝐀𝐏𝐀𝐓𝐊𝐀𝐍 𝐁𝐀𝐍𝐓𝐔𝐀𝐍 𝐒𝐄𝐁𝐄𝐋𝐔𝐌 𝐓𝐄𝐑𝐋𝐀𝐌𝐁𝐀𝐓 😭
.
Golongan yang macam mana perlu refinance rumah untuk dapatkan cash-out? Disini, FinFixer berkongsikan berkenaan 4 golongan yang perlu refinance rumah dan dapatkan cash-out.
.
Jika diri anda mempunyai ciri-ciri antara 4 golongan tersebut, cepat-cepat dapatkan nasihat dan bantuan kewangan daripada FinFixer segera.
.
Bebaskan diri anda daripada belenggu hutang bersama FinFixer dengan đ«đžđŸđąđ§đšđ§đœđž đ«đźđŠđšđĄ 𝐝𝐚𝐧 đ€đšđ§đŹđšđ„đąđđšđŹđą 𝐡𝐼𝐭𝐚𝐧𝐠.
.
Kenapa Perlu refinance rumah?
✔Modal untuk ubahsuai rumah
✔Jimat ribuan ringgit apabila selesaikan hutang kredit kad/personal loan/loan kereta
✔Modal untuk memulakan bisnes
✔Buat simpanan & gunakan ia sewaktu kecemasan
✔Fokus pada 1 pembayaran
.
Syarat-syarat utama untuk 𝐑𝐞𝐟𝐱𝐧𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐑𝐼𝐩𝐚𝐡 bersama đ…đąđ§đ…đąđ±đžđ«:
1. Pertama, pemohon kena wajib ada đ đžđ«đšđ§ 𝐱𝐧𝐝𝐱𝐯𝐱𝐝𝐼/đŹđ­đ«đšđ­đš .
2. Kemudian, đ©đžđŠđąđ„đąđ€đšđ§ đ«đźđŠđšđĄ 𝟏𝟎 𝐭𝐚𝐡𝐼𝐧 đ€đžđšđ­đšđŹ
3. Nđąđ„đšđą đ«đźđŠđšđĄ/đĄđšđ«đ­đšđ§đšđĄ 𝐑𝐌 𝟑𝟎𝟎𝐊 𝐝𝐚𝐧 đ€đžđšđ­đšđŹ
.
Kenapa Pilih đ…đąđ§đ…đąđ±đžđ«?
✔Tiada bayaran pendahuluan
✔Tiada caj tersembunyi (semuanya transparen)
✔14 tahun pengalaman dalam industri bank dan membantu lebih ramai keluar dari masalah kewangan
✔Proses kelulusan mudah & cepat (tertakluk terma & Syarat)
✔Kadar proses kelulusan lebih 90%
.
đƒđąđŹđœđ„đšđąđŠđžđ«: đđ«đšđđźđ€ 𝐱𝐧𝐱 đšđđšđ„đšđĄ đźđ§đ­đźđ€ đ«đžđŸđąđ§đšđ§đœđž đ«đźđŠđšđĄ 𝐝𝐚𝐧 đ€đšđ§đŹđšđ„đąđđšđŹđą 𝐡𝐼𝐭𝐚𝐧𝐠 𝐬𝐚𝐡𝐚𝐣𝐚. 𝐈𝐧𝐱 đ›đźđ€đšđ§đ„đšđĄ đ©đžđ«đŹđšđ§đšđ„ đ„đšđšđ§.
.
Macam mana nak Apply?
.
Whatsapp kami sekarang di:
http://www.wasap.my/60104339419/
http://www.wasap.my/60104339419/
http://www.wasap.my/60104339419/
.
Atau
.
layari laman web kami
https://finfixer.my/
.
Pilihlah đ…đąđ§đ…đąđ±đžđ« sebagai konsultan kewangan anda hari ini!
.
#debtconsolidation #penyatuanhutang #kurangkankomitmen #refinancing #mortgagehome #finfixer #refinancemortgage
𝐀𝐃𝐀𝐊𝐀𝐇 𝐊𝐈𝐓𝐀 𝐈𝐁𝐔𝐁𝐀𝐏𝐀 𝐘𝐀𝐍𝐆 𝐆𝐀𝐆𝐀𝐋 𝐁𝐈𝐋𝐀 𝐑𝐔𝐌𝐀𝐇 𝐓𝐄𝐌𝐏𝐀𝐓 𝐀𝐍𝐀𝐊-𝐀𝐍𝐀𝐊 𝐊𝐈𝐓𝐀 𝐁𝐄𝐑𝐓𝐄𝐃𝐔𝐇 𝐍𝐀𝐊 𝐊𝐄𝐍𝐀 𝐋𝐄𝐋𝐎𝐍𝐆 𝐁𝐀𝐍𝐊? 𝐇𝐔𝐓𝐀𝐍𝐆 𝐏𝐔𝐋𝐀 𝐊𝐄𝐋𝐈𝐋𝐈𝐍𝐆 𝐏𝐈𝐍𝐆𝐆𝐀𝐍𝐆?😞
.
Bayangkan rumah tempat anak-anak dan keluarga kita berteduh, dah nak kena lelong dengan bank. Dimana mereka nak tidur nanti? anak-anak pula masih kecil lagi. Tak tergamak nak tengok mereka nanti tak membesar macam anak-anak orang lain.
.
Niat awal kita sebagai ibubapa cuma nak yang terbaik untuk anak-anak. Kita beli rumah terbaik untuk mereka membesar dengan baik, beli kereta terbaik supaya mereka selesa dan berikan mereka pendidikan terbaik untuk masa depan mereka.
.
Bila jadi hal sebegini, nak pinjam duit keluarga, keluarga pun ramai yang susah. Nak pinjam bank, nama pula blacklist. Sekarang macam dah tak nampak jalan keluar langsung. Kita merasakan diri kita gagal jadi ibubapa yang terbaik untuk mereka.
.
Sebelum anda berputus asa, Izinkan kami di đ…đąđ§đ…đąđ±đžđ« membantu anda
.
đ…đąđ§đ…đąđ±đžđ« boleh bantu anda dengan menyediakan program-program seperti:
✔ Refinance & Penyatuan Hutang (Kad Kredit, Pinjaman Kereta, Pinjaman rumah & etc)
✔Pinjaman Tanah Pertanian, Komersial, Industri & Residen
✔Pinjaman SME
✔ Program Jual Dan Beli Rumah
.
Kenapa pilih kami?
✔ Tiada bayaran pendahuluan
✔ Tiada caj tersembunyi (semuanya transparen)
✔ 14 tahun pengalaman dalam industri bank dan membantu lebih ramai keluar dari masalah kewangan
✔Proses kelulusan mudah & cepat (tertakluk terma & Syarat)
✔ Kadar proses kelulusan lebih 90%
.
Whatsapp đ…đąđ§đ…đąđ±đžđ« sekarang di:
📞 http://www.wasap.my/60104339419/
📞 http://www.wasap.my/60104339419/
📞 http://www.wasap.my/60104339419/
.
Atau
.
layari laman web đ…đąđ§đ…đąđ±đžđ«
đŸ“Č https://finfixer.my/
.
#debtconsolidation #penyatuanhutang #kurangkankomitmen #refinancing #mortgagehome #finfixer #refinancemortgage #pinjamansme #lelongrumah #pinjamanpertanian
𝐑𝐀𝐌𝐀𝐈 𝐓𝐀𝐊 𝐓𝐀𝐇𝐔 𝐘𝐀𝐍𝐆 𝐑𝐔𝐌𝐀𝐇 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐁𝐎𝐋𝐄𝐇 𝐁𝐀𝐍𝐓𝐔 𝐒𝐄𝐋𝐄𝐒𝐀𝐈𝐊𝐀𝐍 𝐌𝐀𝐒𝐀𝐋𝐀𝐇-𝐌𝐀𝐒𝐀𝐋𝐀𝐇 𝐇𝐔𝐓𝐀𝐍𝐆. 𝐃𝐀𝐑𝐈𝐏𝐀𝐃𝐀 𝐍𝐀𝐊 𝐓𝐀𝐌𝐁𝐀𝐇 𝐇𝐔𝐓𝐀𝐍𝐆 𝐁𝐀𝐑𝐔? 𝐁𝐀𝐈𝐊 𝐑𝐄𝐅𝐈𝐍𝐀𝐍𝐂𝐄 𝐒𝐀𝐇𝐀𝐉𝐀 𝐑𝐔𝐌𝐀𝐇 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐒𝐄𝐊𝐀𝐑𝐀𝐍𝐆!
.
Ramai orang Malaysia yang tak tahu pasal Refinance rumah dan Debts Consolidation (penyatuan hutang). Bila terbeban hutang, ramai yang nampak jalan buntu. Nak buat loan baru pun, nama dah blacklist bank. Langsung tak nampak jalan keluar.
.
Bawa bertenang! Jika anda mempunyai rumah yang mempunyai đ đžđ«đšđ§ 𝐱𝐧𝐝𝐱𝐯𝐱𝐝𝐼/đŹđ­đ«đšđ­đš, đ©đžđŠđąđ„đąđ€đšđ§ đ«đźđŠđšđĄ 𝟏𝟎 𝐭𝐚𝐡𝐼𝐧 đ€đžđšđ­đšđŹ dan đ§đąđ„đšđą đ«đźđŠđšđĄ/đĄđšđ«đ­đšđ§đšđĄ 𝐑𝐌 𝟑𝟎𝟎𝐊 𝐝𝐚𝐧 đ€đžđšđ­đšđŹ. Refinance sahaja rumah anda hari ini. Kemudian, satukan hutang-hutang anda di dalam 1 pembayaran sahaja dengan kadar faedah yang lebih rendah.
.
Kenapa Perlu refinance rumah?

✔ Modal untuk ubahsuai rumah
✔ Jimat ribuan ringgit apabila selesaikan hutang kredit kad/personal loan/loan kereta
✔Modal untuk memulakan bisnes
✔Buat simpanan & gunakan ia sewaktu kecemasan
✔Fokus pada 1 pembayaran
.
Kenapa Pilih đ…đąđ§đ…đąđ±đžđ«?
✔ Tiada bayaran pendahuluan
✔ Tiada caj tersembunyi (semuanya transparen)
✔ 14 tahun pengalaman dalam industri bank dan membantu lebih ramai keluar dari masalah kewangan
✔Proses kelulusan mudah & cepat (tertakluk terma & Syarat)
✔Kadar proses kelulusan lebih 90%
.

đƒđąđŹđœđ„đšđąđŠđžđ«: đđ«đšđđźđ€ 𝐱𝐧𝐱 đšđđšđ„đšđĄ đźđ§đ­đźđ€ đ«đžđŸđąđ§đšđ§đœđž đ«đźđŠđšđĄ 𝐝𝐚𝐧 đ€đšđ§đŹđšđ„đąđđšđŹđą 𝐡𝐼𝐭𝐚𝐧𝐠 𝐬𝐚𝐡𝐚𝐣𝐚. 𝐈𝐧𝐱 đ›đźđ€đšđ§đ„đšđĄ đ©đžđ«đŹđšđ§đšđ„ đ„đšđšđ§.
.
Macam mana nak Apply?
.
Whatsapp kami sekarang di:
📞 http://www.wasap.my/60104339419/
📞 http://www.wasap.my/60104339419/
📞http://www.wasap.my/60104339419/
.
Atau
.
layari laman web kami
https://finfixer.my/
.
Pilihlah đ…đąđ§đ…đąđ±đžđ« sebagai konsultan kewangan anda hari ini!
.
#debtconsolidation #penyatuanhutang #kurangkankomitmen #refinancing #mortgagehome #finfixer #refinancemortgage
𝐒𝐎𝐋𝐔𝐒𝐈 𝐊𝐄𝐖𝐀𝐍𝐆𝐀𝐍 𝐘𝐀𝐍𝐆 𝐑𝐀𝐌𝐀𝐈 𝐎𝐑𝐀𝐍𝐆 𝐌𝐀𝐋𝐀𝐘𝐒𝐈𝐀 𝐓𝐀𝐊 𝐓𝐀𝐇𝐔: 𝐑𝐄𝐅𝐈𝐍𝐀𝐍𝐂𝐄 𝐑𝐔𝐌𝐀𝐇 & 𝐊𝐎𝐍𝐒𝐎𝐋𝐈𝐃𝐀𝐒𝐈 𝐇𝐔𝐓𝐀𝐍𝐆 🏠💰
.
Satu tabiat rakyat Malaysia kita adalah buat hutang baru untuk selesaikan hutang-hutang yang lama. Sampai bila nak settle masalah hutang tersebut? Itu yang boleh berhutang dengan bank. Bayangkan mereka yang dah nama blacklist dengan bank 😓
.
Jangan risau, jika anda sekarang memiliki sebuah rumah dalam tempoh 10 tahun keatas, nilai rumah RM 300K keatas dan mempunyai geran individu/strata. Cuba Refinance sahaja rumah anda dan satukan hutang-hutang anda di dalam 1 pembayaran.
.
Manfaat Utama:
✔ Bayaran bulanan rendah = lebih banyak wang di poket setiap bulan. 💾
✔ Pelunasan hutang lebih pantas, capai matlamat kewangan lebih cepat. 🎯
✔ Penjimatan kos faedah, lebih banyak wang dalam kawasan anda. đŸ’”
✔ Pengurusan kewangan lebih mudah, konsolidasi hutang kecil jadi satu pembayaran. đŸ’Œ
.
Kenapa Pilih đ…đąđ§đ…đąđ±đžđ«?
✔ Tiada bayaran pendahuluan
✔ Tiada caj tersembunyi (semuanya transparen)
✔ 14 tahun pengalaman dalam industri bank dan membantu lebih ramai keluar dari masalah kewangan
✔Proses kelulusan mudah & cepat (tertakluk terma & Syarat)
✔Kadar proses kelulusan lebih 90%
.
đƒđąđŹđœđ„đšđąđŠđžđ«: đđ«đšđđźđ€ 𝐱𝐧𝐱 đšđđšđ„đšđĄ đźđ§đ­đźđ€ đ«đžđŸđąđ§đšđ§đœđž đ«đźđŠđšđĄ 𝐝𝐚𝐧 đ€đšđ§đŹđšđ„đąđđšđŹđą 𝐡𝐼𝐭𝐚𝐧𝐠 𝐬𝐚𝐡𝐚𝐣𝐚. 𝐈𝐧𝐱 đ›đźđ€đšđ§đ„đšđĄ đ©đžđ«đŹđšđ§đšđ„ đ„đšđšđ§.
.
Macam mana nak Apply?
.
Whatsapp kami sekarang di:
📞 http://www.wasap.my/60104339419/
📞 http://www.wasap.my/60104339419/
📞http://www.wasap.my/60104339419/
.
Atau
.
layari laman web kami
https://finfixer.my/
.
Pilihlah đ…đąđ§đ…đąđ±đžđ« sebagai konsultan kewangan anda hari ini!
.
#debtconsolidation #penyatuanhutang #kurangkankomitmen #refinancing #mortgagehome #finfixer
#refinancemortgage
Get TikTok App