Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
Cuma nak cakap terima. Sebab kata2 akak la saya kat sini skrang . 2008-2022 Alhamdulillah 🤲🏻✨
00:00/00:00
Cuma nak cakap terima. Sebab kata2 akak la saya kat sini skrang . 2008-2022 Alhamdulillah 🤲🏻✨
fie.ramat
fie · 1-5

110 comments

Log in to comment
fie · Creator

Typo* nak cakap terima kasih kat akak tu. Akak tu pon dah xde dalam bidang ni. Mybe lebih bjaya.

1-5

23
Reply

View more replies (3)

Maaez Beauty McDira

makeup ARTIST paling fav 🎨🖌🤍

1-5

13
Reply

fie · Creator

Auwww thanks baby 🥰

1-5

5
Reply

ica❤️‍🔥🐉

congratulations sis❤️

1-6

1
Reply

Mimie

Wowwwww😍😍😍😍

1-5

0
Reply

fie · Creator

😘😘😘

1-5

0
Reply

Chef Oya🧜🏻‍♀

woahh😍😍

1-5

0
Reply

fie · Creator

🥰😘😘

1-5

0
Reply

Alpacahere🦙

Org kelime comment! 🤪🥰 pretty always ☹️

1-5

0
Reply

fie · Creator

Thanks bebeh 🥰

1-5

0
Reply

娜笛雅

damnn🔥🔥🔥

1-5

0
Reply

fie · Creator

Thanks baby 🥰🥰

1-5

0
Reply

🎀 𝒞𝒾𝓀𝑔𝓊𝒟𝑒𝓁𝓁 🎀

Wow👏👏👏👏👏👏🌹🌹🌹🌹

1-14

0
Reply

Zera Dzulkifli

Loveee🥰

1-5

0
Reply

fie · Creator

Thanks dear 😘😘

1-5

0
Reply

make up addict

OMG I love ur eyelook🥰

1-7

0
Reply

🅨🅔🅔🅝 🇲🇾🇮🇩

🥰🥰🥰Luv

2-22

0
Reply

NoraTan

beautifull 😍

1-20

0
Reply

imnurshazwanah

Pretty

1-20

0
Reply

Zaza_Datura

My queen ❤️🏵️🌹👑

1-6

0
Reply

ZyanzAzziz

Nice dear🥰🥰

1-6

0
Reply

Karintita333

keep going for you🥰🥰🥰

1-6

0
Reply

Lina Makeover

Love you blend it the eyeshadow

1-6

0
Reply

Hayati

wow..... 10 tahun mendaki dan akhirnya bjaya di puncak kejayaan, melepaskan segala kata2 nista tu bagai daun kering gugur & hanyut arus..

1-5

5
Reply

View more replies (5)

Rezqiyusufco

sebenarnya kena thanks banyak² kt org yg kecam n sibuk nak jatuhkan kita ni, sbb diorang punca kita nak grow better ! ❤️

1-5

3
Reply

fie · Creator

Setuju! Jadikan pmbakar smangat.

1-5

2
Reply

memoriassyifaa

@ssadgurlss nah ambik semangat

1-6

1
Reply

Recommended videos

Get TikTok App