Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Suggested accounts

© 2023 TikTok

fem.coliving

fem.coliving

45Following
18Followers
32Likes

Where Innovation meets slow life. 🏞️🌱 🏡 Coliving 💻 Coworking 🔎 Us on Insta

Videos

Liked

💚🏞️🌱 @Pau Vallvé  created by fem.coliving with fem.coliving's sonido original
893
FEM és un projecte de vida.
Va néixer quan vam decidir posar al centre la qualitat de vida, la tranquil·litat i el benestar sense renunciar a l'evolució professional. Això sí, escollint el ritme al qual volem viure i procurant fer-lo extensiu a altres persones. Procurant generar impacte positiu.

Una de les coses més valuoses que hem après del món rural és el no parar mai però no tenir mai pressa.

Aspiràvem a una vida activa, però lliure d'estrès i això és el que hem anat construint. A èpoques amb més èxit, a èpoques amb menys, perquè està clar que les coses no canvien d'un dia per l’altre.

FEM és decidir prioritzar-se a un mateix en tots els aspectes de la vida. És evolució, canvi, valentia. És crear vincles, intercanviar idees, passar-ho bé, molt bé. Viure la natura i el món rural i integrar-los al dia a dia. FEM és evolucionar professionalment i, alhora, decidir on posar l'esforç: decidir com volem viure, on volem viure, amb qui volem viure.

Per tot això no és estrany que estant a FEM, vàries persones hagin tirat endavant canvis que feia temps que es proposaven, han decidit com viure i han cregut en les seves qualitats per acabar de fer el pas d'obrir-se camí amb un projecte propi.

FEM és ja una gran familia de gent valenta, conscient i vàlida, capaç d’imaginar i caminar cap al món al que volem viure.

#coworking #coliving #colivingrural #digitalnomad #futureofwork #designthinking #vaca #inspiration #inspire #teletrabajo #remotework #nature #balance #equilibri #masia #teletrabajo #pueblo #rural #natura #pirineu #ripolle ̀s #valldecamprodon #nature #catalunyacolor #snow #ski #FEMcoliving #Barcelonanomesperis #catalunya #comunity #friends #friendship
Get TikTok App