Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

eh-background

Create effects

See more
© 2023 TikTok

evital_patikak

EVITAL

11Following
1321Followers
3663Likes

Evital Corvin 🧡 1082 Evital Hegyvidék 💙 1124 Evital MOM 💚 1123

💚 EVITAL TOUR – 1. rész 💚

Szeretnénk kicsit büszkélkedni patikáinkkal és megmutatni nektek mennyire szép környezetben válthatjátok ki gyógyszereiteket, választhatjátok meg dermokozmetikumaitokat nálunk. Mi mindhárom gyógyszertárunkat imádjuk, nem tudtuk eldönteni, melyik legyen az első, amit bemutatunk. Így segítségül hívtuk a SZERENCSÉT és hagytuk, hogy Fortuna döntsön helyettünk...

🧡 Az Evital Corvin lett a befutó, így elsőként a Corvin sétány 6-os szám alatt található patikánkat ismerhetitek meg.

Az Evital család legújabb tagja, az Evital Corvin, 2020 decemberében nyitotta meg kapuit. Elfogultság nélkül mondhatjuk, hogy az ország legszebb és legmodernebb patikája. Az itt dolgozó kollégák szívvel, lélekkel és naprakész szakértelemmel segítenek nektek a megfelelő készítmény megtalálásában, hogy a lehető legtöbbet tehessék egészségetekért, szépségetekért.

🇺🇦🇷🇺🇬🇧 Az itt dolgozó kollégák közül van, aki ukránul és oroszul is anyanyelvi szinten beszél és van, aki angolul tudja kompromisszum és félreértés nélkül megválaszolni kérdéseidet. Ajánld bátran az Evital Corvint külföldi ismerőseidnek is!

Ha pedig ez mind nem lenne elég meggyőző, idéntől a WOLT-on is megtaláljátok az Evital Corvint, így ha az kényelmes számotokra, egyenesen az otthonotokba szállíthatjuk az Evital élményt!

#evital #gyógyszertár #corvin #corvinsétány #wolt #házhoszállítás #kiszállítás #ukrainianspeaking #russianspeaking #englishspeaking
Get TikTok App