Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

eh-background

Create effects

See more
© 2023 TikTok

eturiajourneys

Eturia

12Following
473Followers
6240Likes

Together for excellent journeys!

#HotelsCollection | Dragostea este în aer astăzi, la You & Me Maldives, o insulă privată, intimă și romantică, într-un colț de vis al Oceanului Indian.

O lume departe de stresul de zi cu zi, You & Me este locul în care să te relaxezi, să te îmbrățișezi cu persoana iubită și să petreceți timp doar pentru voi ❤️

#cocooncollection #youandmebycocoon #visitmaldives #youandmemaldives #maldivesresorts

@The Cocoon Collection
✨ Ai visat vreodată să explorezi plajele aurii din Zanzibar, să trăiești aventuri uimitoare în Kenya sau să te relaxezi pe plajele exotice din Maldive? Acum este momentul perfect! Cu #PromoChartere , aventura ta de vis devine realitate.
Prețurile speciale, confortul și siguranța zborurilor charter fac această experiență și mai unică. Cu plecări de la 1.150 € /persoană, pregătește-ți bagajul și îndrăznește să explorezi lumea alături de noi.

Descoperă ofertele: https://www.eturia.ro/vacante/oferte-speciale/promotie-chartere ✈️

#charter #maldive #kenya #zanzibar #Eturia #travelagency #joinus
Descoperă paradisul tropical al Mauritiusului cu colecția noastră de hoteluri @Sunlife Mauritius ! De la plaje cu nisip fin la aventuri subacvatice și preparate mauritiene autentice, avem totul. Sunlife - transformă-ți visurile tropicale în realitate! 🏝️🌞 #SunlifeMauritius #EturiainMauritius #mauritius #hotelscollection #lapirogue
#HotelsCollection | Promoția #HappinessSale a ajuns la Bahia Principe Hotels & Resorts! Pentru mai multe detalii, întreabă consultantul tău Eturia!

🔴 Reduceri mult așteptate și alte beneficii exclusive sunt disponibile acum pentru sejururi de vis în destinații exotice precum Mexic sau Republica Dominicană.

Odată ajuns într-una dintre locațiile Bahia Principe Hotels & Resorts, vei avea nenumărate opțiuni de petrecere a timpului liber.

🌴 Ce mai aștepți? Transformă-ți visul în realitate și bucură-te de o vacanță ideală, într-un loc de poveste!

Intră pe site, la rubrica Oferte Speciale, pentru mai multe detalii!

*Promoția este valabilă până pe 20 septembrie 2023, perioada de călătorie fiind disponibilă până pe 31 octombrie 2024.

#HappinessSaleBahia #TripEnhancer #ExperienceHappiness #BahiaPrincipeHotels
Get TikTok App