Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

eh-background

Create effects

See more
© 2023 TikTok

driesvanlangenhove

Dries Van Langenhove.

4Following
65.6KFollowers
1.3MLikes

Activist, lawyer and entrepreneur. Youngest member of Belgian parliament.

Afgelopen zomer beloofden mijn vrouw en ik elkaar eeuwige trouw. We wandelen verder op de weg die onze ouders, grootouders en de vele generaties die ons voorgingen zijn ingeslagen om ons dit mooie leven te geven. Wij vertrekken zometeen op huwelijksreis en één van mijn trouwbeloften is dat ik mijn werk even laat liggen. De komende twee weken zullen jullie dus oude video’s moeten herbekijken van Kies Dries 😁 Nadien ga ik, met opgeladen batterijen, keihard de strijd aan voor 2024. Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken die mij de afgelopen jaren heeft gesteund. Mijn vrouw, familie en vrienden. Maar zeker ook de medestanders van Schild & Vrienden en de abonnees van KiesDries.be. Het is enkel en alleen dankzij jullie steun dat ik dit belangrijke werk kan verrichten en iedere week miljoenen Vlamingen en Nederlanders kan bereiken. Ik heb privé en politiek altijd strikt gescheiden en wil dat zo houden. Ik vraag dus aan iedereen om onze privacy te respecteren. Wie mij een plezier wil doen kan de komende twee weken in mijn plaats onze solidariteitsactie promoten door mijn vorige video over de kerstkaartjes zo veel mogelijk te delen. En er te bestellen natuurlijk! 😁🎄 Tot binnen twee weken!
210.3K
Afgelopen zomer beloofden mijn vrouw en ik elkaar eeuwige trouw. We wandelen verder op de weg die onze ouders, grootouders en de vele generaties die ons voorgingen zijn ingeslagen om ons dit mooie leven te geven.

Wij vertrekken zometeen op huwelijksreis en één van mijn trouwbeloften is dat ik mijn werk even laat liggen. De komende twee weken zullen jullie dus oude video’s moeten herbekijken van Kies Dries 😁 Nadien ga ik, met opgeladen batterijen, keihard de strijd aan voor 2024.

Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken die mij de afgelopen jaren heeft gesteund. Mijn vrouw, familie en vrienden. Maar zeker ook de medestanders van Schild & Vrienden en de abonnees van KiesDries.be. Het is enkel en alleen dankzij jullie steun dat ik dit belangrijke werk kan verrichten en iedere week miljoenen Vlamingen en Nederlanders kan bereiken.

Ik heb privé en politiek altijd strikt gescheiden en wil dat zo houden. Ik vraag dus aan iedereen om onze privacy te respecteren.

Wie mij een plezier wil doen kan de komende twee weken in mijn plaats onze solidariteitsactie promoten door mijn vorige video over de kerstkaartjes zo veel mogelijk te delen. En er te bestellen natuurlijk! 😁🎄

Tot binnen twee weken!
Get TikTok App