Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
did you know? #jombelajar #learnontiktok #tiktokguru #sunscreen
00:00/00:00
did you know? #jombelajar #learnontiktok #tiktokguru #sunscreen
dr_ingky
dr_ingky · 6-22

52 comments

Log in to comment
fafariqfiq

it is good or not Dr ?

6-22

9
Reply

Nanihayati

please suggest Dr.. Sunscreen mentioned..

6-22

9
Reply

chanyeol's wife

so is it a good thing or a bad thing ?

6-23

3
Reply

Syeenaroseᥫ᭡

3w clinic intensive UV sunblock cream ok tak?

6-23

2
Reply

Syiro | SKIN-holic

EXACTLY 💯

6-22

1
Reply

Aj

How to differentiate chemical and physical sunscreen?

6-22

1
Reply

View more replies (1)

melisaya

hybrid?

6-23

1
Reply

TajuddinRahmad

ok 👌

7-4

0
Reply

Miss A

So is it good or bad?

7-1

0
Reply

eyns

is it good or bad dr?

6-22

0
Reply

BeeHaa

Tukar jd tenaga / haba utk kita jadi supergirl ke?

6-22

22
Reply

dr_ingky · Creator

tak la ia akan hilang

6-22

2
Reply

View more replies (3)

Dxnishh

Tapi kan dr, kenapa bila saya pakai chemical, muka jadi gelap(bukan sunburn) tapi reaction sunscreen tu, manakala physical jarang gelapkan kulit.

6-22

11
Reply

View more replies (10)

Random stuff

Jdi suggestion sunscreen yg boleh block uv tu yg mana satu?

6-22

3
Reply

Azni Latif

Jadi.. kene ambil sunscreen yang makan macam heliocare ke

6-22

2
Reply

belanga terbang

maaf nak tya.. sunscreen n sunblock tu berbeza ke? sunscreen pakai waktu bila? sunblock pakai waktu bila? confius tapi skg sy pakai sunscreen 😅

6-22

1
Reply

View more replies (4)

☁️

So macam mana?

6-22

1
Reply

Vyoren Ong

Mcm mna supaya dahi tidak cepat gelap?

6-22

1
Reply

View more replies (1)

Wahi🌸

Alamak😳mcm mana ni nk kena cari sunscreen baru ke🥺🥺🥺

6-22

1
Reply

View more replies (1)

ras_

so kita kena reapplied our sunscreen 😁

6-23

1
Reply

vanilla

Pastu chemical ke physical sunscreen yang bagus doc.. citer bagi habis 😅

6-23

1
Reply

Recommended videos

Get TikTok App