Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
#SlowZoom dah bazirkan 8 tahun #sunscreen #jombelajar #learnontiktok #tiktokguru
00:00/00:00
#SlowZoom dah bazirkan 8 tahun #sunscreen #jombelajar #learnontiktok #tiktokguru
dr_ingky
dr_ingky · 6-10

206 comments

Log in to comment
AryX

Source: I trust myself 😂

6-10

222
Reply

View more replies (3)

sunnyb

and it's always twitter boys with their passport photos as profile picture

6-10

115
Reply

View more replies (11)

Whatever

Can you suggest what brand is safe and good to us Doc?

6-13

0
Reply

𝙅𝙪𝙨𝙩𝙧𝙞𝙩𝙯𝙯𝙯⚡️

Melanin tu skin pigment. 😅

6-11

0
Reply

Fini Rohmeli

Hehehehe.😂😂😂

6-11

0
Reply

Rosemawar

Dont worry doc,i trust u more

6-11

0
Reply

teh o ais limau

i trust sunscreen more than him

6-10

0
Reply

Hello

source: trust me bro🗿

6-10

0
Reply

Cho

he's palataologist. trust him

6-10

0
Reply

Green Blue

sekarang ni dia fhm x ape tu "melanin"😅😅

6-10

363
Reply

View more replies (3)

Deeba

oh please. tak sanggup nak hadap muka berkedut masuk awal 30an nanti. sunscreen is my best friend.

6-10

237
Reply

View more replies (31)

🥔

tbh i dh 30++ tapi org ingat my age around 26… sunscreen user ✋🏽 😏

6-10

69
Reply

View more replies (3)

Yisunshin950

dia blajar sains dekat mna ehh🤣

6-10

36
Reply

WW

tu klau kau pakai sunscreen yg ada merkuri😭🤌

6-10

56
Reply

View more replies (1)

Jiji_ArjunaInderaKesuma

Weihhh..korg tak apply sunscreen masa muda korg akan menyesal bila masuk 30++ especially yg keje kerap direct matahari..mcm kwn aku terpaksa

6-10

26
Reply

View more replies (4)

bella_lajis

mesti nak juai product dia anti macam2 ni.. ok bai.. hello sunscreen, I folo uuuu.. Sory lambat folo😂😂

6-10

5
Reply

View more replies (3)

kenapa aku dekat sini?

dia ingat melanin tu pinggan melamin yang mahal agaknya tu dia kompius😂

6-10

4
Reply

Mira Ixora🧚🏻‍♀️

I serius x faham tau lepas tu ramai pulak yg percaya 🥲

6-10

2
Reply

Najaha Nasarath

Haah.. betul tu.. apelah.. manalah dia blaja doc!! 🤣🤣

6-10

2
Reply

bella@38

sejak pkai sunscreen kulit makin glow dan tak nmpk kusam.celah mana la dia study tu 😅😅

6-10

1
Reply

View more replies (1)

Recommended videos

Get TikTok App