Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
Matematik pun boleh jadi senang tanpa ajar anak !? #fyp #checkmath #matematik #daddylucas #idoulive #tiktokmalaysia #edutok #hariraya #daddylucas
00:00/00:00
Matematik pun boleh jadi senang tanpa ajar anak !? #fyp #checkmath #matematik #daddylucas #idoulive #tiktokmalaysia #edutok #hariraya #daddylucas
daddylucas_oe
DaddyLucas · 4-30

125 comments

Log in to comment
DaddyLucas · Creator

Ibu bapa tak perlu sakit kepala lagi ajar anak matematik. Cepat muat turun app percuma ini (link ada di bio), anda pasti akan dinakjubkan.

4-30

31
Reply

NawieUmar

wow😁

5-2

1
Reply

♡LÔVÊ KÎNG♡💘😈92😈

thanks brother 😸👍💐🤝🕊️🥰👍

5-2

1
Reply

renn_x

Name app: Checkmath 🤝✨

5-1

0
Reply

yuliz

hahaha harimau..1st dengar jujur sangat ni😂

4-30

255
Reply

DaddyLucas · Creator

Hahaha.. macam mak anda 😅?

5-1

15
Reply

View more replies (1)

Wagebatt

Nape la panggil harimau

4-30

32
Reply

언제나

"harimau kenapa"😂😂😂

5-2

52
Reply

nat 639

harimau

5-1

6
Reply

QianYeeDIY_OE

Best nya kalau i ada apps ni

4-30

5
Reply

DaddyLucas · Creator

Dulu saya tak de😂

5-1

1
Reply

Jared💚

App apa

4-30

4
Reply

View more replies (2)

Samuel Lee

terbaik 😍😍😍

4-30

4
Reply

PP hitamꨄ

Nanti nak download lah

4-30

2
Reply

Zaii

Add maths boleh kah 😂😂😂

4-30

2
Reply

View more replies (1)

vee86

sweet fmly wife pun cantik anak2 pintar

5-1

2
Reply

user8622133878351

hy nya😁😁

4-30

2
Reply

🐨IMANSWEETIE🐨

Nasib harimau x mrh

5-2

2
Reply

Humanbeast

Hp je.. lepas buat keja rmah terus youtube semua dah masuk. 30min buat keja rmah lepas tu smpi kita balik main game😂😜

5-1

1
Reply

🌸Lila🌸

Me:Otw download supaya tak kena marah oleh kakak😂

5-1

1
Reply

YOn Wetwetwet

@lienawetwetwet boleh try

5-9

1
Reply

Rudi_Hr09

Hariamu 😂😂

5-4

1
Reply

Recommended videos

Get TikTok App