Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

© 2023 TikTok

cristinafeather

Cristina Feather

242Following
689Followers
2222Likes

Content Marketing Expert Travelling the World ✈️🌏📚📖

Videos

Liked

#newyorkcity #newyork2023 #digitalnomad #travelwithme  created by Cristina Feather with Cristina Feather's original sound
254
O bucată din conversația mea la terapie, de astăzi, reimaginată doar cu vocea mea.
O lecție importantă învățată în ultima perioadă, la terapie și în sesiunile de coaching: comportamentul nostru din prezent - acela de care vrem să scăpăm, sau pe care vrem să-l schimbăm - vine dintr-o acțiune din trecut care ne-a folosit, ne-a servit într-un fel sau altul. Și uite așa, Cristina din clasa a VIIa nu a mai vrut să prioritizeze să învețe pentru nota 10, în schimb a ales să își petreacă timpul cu prietenele ei noi, să le dea cât mai mult din energia ei. Cum a ajutat-o asta pe Cristina de la 13 ani în mod profund? Nu s-a mai simțit singură. Acest comportament “m-a ajutat” mulți ani. Sunt înconjurată de prieteni buni🥰 și de oameni care știu că mă iubesc. Cum îmi face totuși rău în prezent acest comportament și de ce lucrez la el? Îi prioritizez pe ceilalți, îmi este greu să le spun “nu” celor dragi, mă simt vinovată când nu pot să îi ajut pe cei dragi, ceea ce înseamnă că munca mea ca freelancer trece pe locul al doilea.
Odată văzut și înțeles comportamentul pe care vrem să-l schimbăm avem mai multă putere asupra lui. Până nu știi de unde vine, unde își are rădăcinile, riști să lucrezi numai la suprafață, riști să repeți la nesfârșit acel comportament - pentru că mintea știe doar că asta te ajută, te salvează, te susține.

Pe tine cum și când te-a salvat acel comportament pe care îți dorești să îl schimbi astăzi? … care în prezent simți că te sabotează?

#mytherapistsays #gototherapy #terapie
Get TikTok App