Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

eh-background

Create effects

See more
© 2023 TikTok

cofeels.cluj

Cofeels

286Following
10.6KFollowers
216.9KLikes

Speciality coffee shop Cluj-Napoca, str. Gheorghe Sincai nr. 9.

„Cele mai importante două zile din viața mea sunt ziua în care m-am născut și cea în care am aflat de ce.” - Mark Twain

Astăzi, vreau să împărtășesc cu voi povestea mea personală despre aceste două zile remarcabile.

Ziua în care m-am născut a fost momentul în care am primit șansa de a trăi și de a experimenta frumusețea vieții. Dar adevărata revelație a venit în cea de-a doua zi importantă din viața mea - ziua în care am aflat de ce exist.

A fost ziua în care am descoperit antreprenoriatul social și cafeaua de specialitate. Am realizat că pot folosi pasiunea mea pentru cafea pentru a face o diferență reală în comunitatea mea și în lume. Astfel, s-a născut Cofeels.

Cofeels nu este doar o cafenea. Este o misiune. O misiune de a aduce oamenii împreună în jurul unei cești de cafea deosebite și de a face bine în comunitatea noastră. Prin cafeaua de specialitate pe care o preparăm aici, susținem producătorii mici de cafea, promovăm practici sustenabile și oferim oportunități pentru cei marginalizați.

În fiecare zi la Cofeels, vă invităm să faceți parte din această poveste extraordinară. Să nu fie doar o cafenea, ci un loc în care să descoperiți nu doar gusturi noi, ci și un scop mai profund în cafea. Vă mulțumim că sunteți alături de noi în această călătorie.

Mă înclin cu respect,
Lucian de la Cofeels ☕❤️
#CofeelsMisiune #CafeaCuScop #AntreprenoriatSocial
Întreprinderea sociale din Romania sunt susține exclusiv de clientii lor. #taxele sunt la fel. Nu avem nicio facilitate fiscala, nimic. Insa alegem sa luptam pentru visele noastre si sa promovam in continuare cafeaua si impactul social. #clujnapoca #cofeels
Angajăm #barista cu experiență #clujnapoca - full time, salariu fix plus bonuri de masa.
Mesaj pentru echipa #chefilacutite de la Lucian Butnaru din Cluj-Napoca.
Probabil ma cunosti de la #chefilacutite Sunt Lucian Butnaru din #clujnapoca și am gătit un mousse de ciocolata si cafea.
Get TikTok App