Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

eh-background

Create effects

See more
© 2023 TikTok

cinefilia

Cinefilia

3464Following
3955Followers
8761Likes

TikTok for Movies recomandations at Cinefilia.ro

Hai la un concurs alături de Cinefilia și Disney+! Urmărește tot filmulețul cu atenție pentru a afla detaliile.

100 de ani de Disney, 100 de ani de Magie! Este perioada din an când intrăm în Spiritul Copilăriei și Magiei indiferent de vârstă! Și pentru că Disney a fost alături de noi de fiecare dată cu filme, animații, seriale și povești pentru toate generațiile, este momentul să ne aducem aminte de ele, de copilul din noi și de cele mai frumoase momente alături de cei dragi printr-un concurs de final de an cu premii personalizate printre care și un abonament la Disney plus. Indiferent că ne urmărești pe Cinefilia.ro, pe Facebook, pe Instagram sau Tik Tok, pe toate acestea poți să te înscrii în concursul nostru care este activ până pe 31 decembrie, ora 23:59. (Link în bio)

Este important să urmărești cu atenție regulamentul de înscriere.
Iată premiile personalizate Disney plus:
Premiul 3: Boxă Bluetooth
Premiul 2: Boxă Bluetooth + Baterie externă de 12.000 mAh
Premiul 1: Pereche de căști Bluetooth + Baterie externă de 12.000 mAh
Marele Premiu: Un abonament pe 1 an la Disney plus pe care îl poți folosi oricând.

Cum intri în concurs? Lasă-ne un comentariu în care să ne povestești despre filmele Disney care te fac fericit, care îți stârnesc bucurie, emoție, pe care le-ai văzut în copilărie sau în ultima vreme. Cele mai frumoase, interesante și creative 3 comentarii vor fi alese de noi pentru a câștiga cele 3 premii, iar Marele Premiu îl vom oferi cu ajutorul Random.org în urma tuturor înscrierilor la concurs, așa că, "May the luck be with you!"

Ai în total 5 șanse de înscriere: prin comentarii la postările Cinefilia de concurs: Pe Facebook, pe Instagram, Tik Tok și în comentariu pe postarea concursului de pe Cinefilia.ro. A cincea șansă: toți cei care se abonează pe site sunt incluși în lista de extragere pentru Marele Premiu.

Vom anunța câștigătorii pe toate canalele menționate și vom da un semn câștigătorilor prin PM sau email la începutul anului 2024 (ne va lua ceva să citim toate comentariile).

Acestea fiind spuse, declarăm deschis concursul de final de an și îți recomandăm să citești detaliile complete de pe site. Mult Succes!
#concurs #disneyplus #disney #fandisney #disneyplusromania #sarbatorilevin #craciun #revelion #revelion2024
Îți pare cunoscut personajul?

Ceasul din filmuleț a apărut pentru prima dată în Alice's Day at Sea. Scurtmetrajul animat produs de de M. J. Winkler prin studiourile
#disneybrotherscartoonstudio în 1924 era așa cum se vede, în format alb-negru și era mut.

În scurtmetraj, Alice este impresionată de poveștile unui marinar bătrân despre cum supraviețuise unui naufragiu. Alice pornește intr-un vis într-o grădină zoologică subacvatică.

Scurtmetrajul a fost recunoscut și în #guinessworldrecord pentru faptul că posterul filmului a fost cel mai scump poster al unei animații vândut la licitație cu prețul de $36,534.
#alicesdayatsea #disney #marvel #mcu #loki #missminutes #ai
Eşti gata pentru o nouă aventură în Universul Cinematografic Marvel? #MCU

The Marvels, cel mai nou film din franciză, se lansează pe 10 noiembrie și nu trebuie să-l ratezi!

Continuare filmului Captain Marvel le are în rolurile principale pe Brie Larson, Iman Vellani și Teyonah Parris. Filmul promite să fie o combinație explozivă de acțiune, umor și emoție, și va dezvălui noi secrete din lumea Marvel.

De asemenea, filmul se leagă de celelalte filme Marvel, cum ar fi Avengers sau Eternals, așa că trebuie să fim atenți la toate detaliile.

Și pentru că vrem să ai cea mai bună experiență cinematografică, iți recomandăm să vezi filmul în format IMAX.

Cu siguranță va fi o experiență vizuală și sonoră de neuitat, care ne va face să ne simțim parte din acțiune.

Așa că nu mai aștepta și ia-ți biletul acum! Revenim cu detalii când ieșim din cinema 🎥

#TheMarvels #IMAX #MarvelFan #refresh #marvel
@rancommunication
Că sunt mereu filme bune la #lesfilmsdecannesabucarest ți-am mai povestit. Mai ai timp până duminică să vii și tu să descoperi cele mai faine filme ale anului... și să intri sufletește în lumea cinematografică!
#cinemamuzeultaranului #muzeultaranuluiroman
#lesfilmsdecannes #filmebune #comedie #celemaibunefilme #filmepremiate #cinema #doarincinematografe
Am ajuns la #sibiu unde a început @astrafilmfestival
Ediția aniversară de 30 de ani pentru care îi felicităm.
#zelensky #ukraine #documemtary
Oppenheimer 2023
Am văzut filmul
#oppenheimer deja de două ori și cumva de fiecare dată te lasă fără cuvinte. O dată la #imax la @Cinema_City_Romania și o dată la #VIP la #cinemaxveranda
Tu l-ai văzut deja? Cum ți s-a părut?
Noi considerăm că este la fel de bun indiferent unde îl vezi.
Distribuit de @RoImage2000
Deja am văzut filmul #barbie #barbiemovie de 2 ori si ne-am bucurat de #barbiecocktailparty vineri +eventul de sâmbătă in care #cinemaxvau oferit păpusi @barbie Dacă ai văzut filmul saluta-ne in comentarii aşa cum trebuie!
Duet sau stitch cu cel mai roz #outfit pregătit pentru film 🩷
Get TikTok App