Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
Mama kena kuat💪🏻. Anak anak mama sentiasa ada dengan mama💪🏻❤️
00:00/00:00
Mama kena kuat💪🏻. Anak anak mama sentiasa ada dengan mama💪🏻❤️
cikjenny
Cikjenjenny · 5-9

109 comments

Log in to comment
Cikjenjenny · Creator

Ayah kandung aku dah takde. Ada ayah baru tapi ada macam takde🥰

5-9

223
Reply

Cikjenjenny · Creator

Yang mana still ada mak ayah, korang sangat beruntung. Jaga diorang betul betul. Bahagiakan diorang❤️

5-9

200
Reply

View more replies (8)

Martini Martin429

the real wonder woman love u sis

5-9

0
Reply

PP hitam

Nk ikut jgk😁

5-9

33
Reply

Cikjenjenny · Creator

okay awak naik kriss

5-9

35
Reply

View more replies (1)

Nyssa🙋‍♀

kak inai pe ye gune lme sgt nk ilang2 tu

5-9

50
Reply

Cikjenjenny · Creator

embroidery

5-9

17
Reply

View more replies (5)

@cik_puteri_manis

kenapa ada baby panda kat situ

5-9

27
Reply

𝕾𝖞𝖆𝖋 🧚 Support Quotes 🥀

allahu sedihnyaa story kak jenny 🥺 kita sama raya tahun ni tanpa seorang ayah 😭 for the first time for me and family 😭

5-9

26
Reply

View more replies (3)

natey botok

Tungla ada mama😌

5-9

10
Reply

FareesyaaMaizuriee.

hai akk tantik🥰🥰🥰

5-9

8
Reply

mokteh

hadir

5-9

5
Reply

Nabil Akmal

I felt you too jenny bila jadi mcm ni we both same 😭🥺🤍 FIGHT IT

5-9

5
Reply

Cikjenjenny · Creator

kita sama ke🥺

5-9

5
Reply

yow

aslm

5-9

4
Reply

H<3

knp msih Ada inai dkt tgn akak ke tattoo

5-10

3
Reply

🧸piaa🧸

hii kak notice la akak jenny🥺

5-9

3
Reply

Mus Babi

Jenny g Mne

5-9

2
Reply

View more replies (2)

Kagura Hime 💮

Kak jenny cerita lah. Knpa ada tattoo kat tangan tu.. Please

5-10

2
Reply

نورول نور عأشيقين

patung panda kak jenny smelh dgn sye🥺

5-9

2
Reply

🌾👀🌾

sheedihhhh nyeee uhuu

5-9

2
Reply

Maha Meena165

kak saya tak de mak ayah🥺🥺🥺

6-8

1
Reply

NissAwatifLegacy

suka tngk kak Jenny nie . Sya suka tngk Sb bnyk BG semngt dri jatuh orng sekeliling

5-31

0
Reply

Recommended videos

Get TikTok App