Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
Reply to @zulfikarwan diorang dah lama rancang, kita je yang lalai #fyp #MakanLokal #makananviral #foryourpage #fypp #jommakan #myfoodie #trending #viral #sedap #shahalam #cheras #gombak #putrajaya #kualalumpur #damansara #ampang #klfoodie #cheese #selangor
00:00/00:00
chicken_royale
Chicken Royale · 6-19

104 comments

Log in to comment
TAEHYUNG

hi

6-19

3
Reply

View more replies (1)

ᴸᴼᴬᴰᴵᴺᴳ...

girl : 📸 boy: 👁👄👁

7-8

3
Reply

apiss

fokus keju tarek❎ fokus abg baju itam✅

6-19

803
Reply

View more replies (10)

meknaaa 🧃

dah makan dh sedap sumpah ayam dia 😂

6-19

284
Reply

View more replies (6)

RishNocounter

iphone semua

6-19

148
Reply

View more replies (1)

Hirohito

bang mcm mana nk komen?

6-19

61
Reply

27⚣︎❤︎𝑴𝑲❤︎⚣︎08

penang macam ni ade ka

6-19

24
Reply

𝐍𝐢𝐬𝐚

@Akak Tapau makan la kat sini pulak🥺

6-25

22
Reply

View more replies (1)

blok_man_2.0

perh nampak phone case aku

6-20

5
Reply

𝘬𝓲ꪑ𝓲ɀɀ ꪑ🌺

awal lgi 😳

6-19

3
Reply

View more replies (1)

ia

ipong semua 😧😧

7-13

1
Reply

biawakjahatsangat

nk tanya gak kalau set keluarga ada ke

7-1

1
Reply

Nanad✨

lokasi mana ka?

6-22

1
Reply

Eav

me : nanti send vid tadi

7-30

0
Reply

zurinah muhd aslar

sis tu bateri fon out kot sbb tu xrecord

7-30

0
Reply

𝙈ANZ🍭

yg bayar: 😐

7-30

0
Reply

chelseaaaaaaa

Dia tak rakam sebab nanti dia nak mintak video dari kawan dia je. Senang keje 😂

7-30

0
Reply

Bada ocean :)

kdg mls ah nk rkm,kite rkm pkai mata je😁

7-30

0
Reply

View more replies (1)

View more replies (1)

Recommended videos

Get TikTok App