Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
Mohon reject yang macam ni 🙃 #chickenroyale #MyFoodie #foryoupage #fyp #food #hunting #damansara #shahalam #cheras #putrajaya #gombak #selangor #kualalumpur #makananviral #MakanLokal #cheeselover #klfoodie #viral #funny #cheese
00:00/00:00
chicken_royale
Chicken Royale · 6-15

32 comments

Log in to comment
Alxve_

Dh mahal sgt nk buat mcm mana😂

6-15

117
Reply

View more replies (1)

nani

harge tu dpt burge Wahyu A5 kat gtr burger 😅😅😅

6-26

6
Reply

View more replies (4)

Muhammad Zaimi Zakaria

soalan serius, betul ke ada menu bang? sebab curious nak tahu. ty 🥰

6-15

11
Reply

helmetkuning

mahal puas aty xpe bang..

6-15

12
Reply

Kazuhiko Kirito

burger je .kalu set ngan air, kentang ke, ok la

6-17

5
Reply

Khrl37

xnak buka kat Klang or Seremban ke..

6-15

3
Reply

View more replies (1)

CPA | FazNub

ape ni bangg, Parameswara tu nama cikgu saya haha

6-15

2
Reply

X Nix Yolo

mahal daripada mcd kfc😭🤣🤣🤣

6-26

2
Reply

CEO USJ NASI KERABU TUMIS

alhamdulillah setakat ni kami masih dpt pelanggan dari syurga. walau nasi kami min rm10, org tetap repeat dtg beli

6-26

1
Reply

FirdausGatok

blh dpt wahyu burger A5 kt gtr burger dngn harga mcm tu 😁

7-15

0
Reply

kamil

mahal sgt pamaweswara...klau mat kilau brape rggit?

7-15

0
Reply

XXX

"Ooooo....takpe la.."tu jer aku ckp kalu dh mahal sgt...

7-15

0
Reply

Nakama_Luffy

kak buat vid apa yg paling muruh😂

7-11

0
Reply

yus

abg burger singgah

6-26

0
Reply

user13628

mahal gila, kalau tambah 5k boleh beli laptop

6-22

0
Reply

kimyuno

bapak mahal.. tambah 15K boleh beli moto sebiji

6-22

0
Reply

Aku Bedal Kau Kang

mahal betol

6-15

1
Reply

my name is Adam

mahal betul tu. Cari kt tempat lain jew la

6-15

0
Reply

vva901

mahal x lama lingkop la

7-5

0
Reply

eddie hart

😂😂😂😂😂😂😂

7-15

0
Reply

Recommended videos

Get TikTok App