Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
Tolong bagi kata kata nasihat supaya mereka sedar 🥲 jem wooo  #chickenroyale #foryoupage #MyFoodie #fyp #damansara #shahalam #cheras #putrajaya #gombak #food #hunting #trending #selangor #kualalumpur #MakanLokal #JomMakan #makananviral #viral #cheeselover #cheese
00:00/00:00
chicken_royale
Chicken Royale · 6-8

37 comments

Log in to comment
ℝ𝕠𝕓𝕝𝕠𝕩_𝕄𝕒𝕝𝕒𝕪𝕤𝕚𝕒

3 min ago

6-8

4
Reply

Oyen😺💕..

yang bayar bukan diorang-🗿👍

6-8

26
Reply

muhamad bin hazri

dengar cite diaorang ambik gambar sampai makanan Tu basi

6-8

2
Reply

View more replies (1)

hazama

dekat mana ni

6-8

1
Reply

View more replies (3)

danish hakimi

mungkin tutup lampu nampak terang lampu tu

6-8

2
Reply

AqilNoCounter

@raylegend_ esok baru buleh make

6-8

1
Reply

Ace :))

memang pun 😂😂😂😂

6-8

1
Reply

#MalAkmal_🟧🟩🟨

mkn terus,,apa takut,,kita bayo

6-8

1
Reply

Boboy😀

hidup jangan bola pintu

6-10

1
Reply

azidatunnoraizuddin

tak semua perempuan mcm tu

6-8

1
Reply

Harry Potter

perempuan je yang tahu 😌

6-8

1
Reply

Ranjini Thanushan

Ini kat kl ke

6-10

1
Reply

Anissa

Kat btho ke ni?

6-8

1
Reply

PaiN🍔🍔BlackCroW🍟🍟

pernah kena byk kali last saya fedup jika keluar makan dia beli saya langsung tak order biar dia makan seorang2 😁😁😁

6-8

0
Reply

CHEAH

Camera makan dulu bukan munusia makan

6-8

0
Reply

Donghae07_♥️hx8

Next time jgn ajak pmpn😂

6-8

0
Reply

🅢︎🅞︎🅜︎🅔︎🅑︎🅞︎🅓︎🅨︎

i guess i team boy 😂😂 menunggu yg lain siap ambik gmbr

6-8

0
Reply

Okay..

sbb tu Aku mls nk keluar mkn ramai ii

6-8

0
Reply

wanhafizd

owner:bang kami nak tutup kedai dah ni perempuan:ok kalau cam tu bungkus lah

6-19

0
Reply

.

ini kalau hari² cmni mmg penatlah wosuwshawlawchibai

6-8

0
Reply

Recommended videos

Get TikTok App