Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
#answer to @user9989944646411 plug sudah ganti masih sama bergegar!plug coil ada semak tak? #carlsonchia #clgroupautoservice #tiktokguru #learnontiktok #tiktokmalaysia #jombelajar #inspirasi #foreman #kereta #plug #plugcoil #sparepart #alatgantikereta
00:00/00:00
#answer to chalezio plug sudah ganti masih sama bergegar!plug coil ada semak tak? #carlsonchia #clgroupautoservice #tiktokguru #learnontiktok #tiktokmalaysia #jombelajar #inspirasi #foreman #kereta #plug #plugcoil #sparepart #alatgantikereta
carlsonchia_oe
Carlson_Car Doctor · 6-21

69 comments

Log in to comment
nickheng86

bro nk tanya persona CamPro fuel pump short circuit to battery apa problem Ar?

6-21

2
Reply

View more replies (1)

Azlee⛵️RoSLi

🫡padu info

6-21

2
Reply

Carlson_Car Doctor · Creator

🥰🥰Welcome

6-21

1
Reply

Carlson_Car Doctor · Creator

Semak plug coil dan spark plug sentiasa😁

6-21

2
Reply

View more replies (1)

🥀N_I_R~~

kenapa waja suka rosak altenator.. this year 2x tukar🥺

6-21

2
Reply

نور ازهارودين هوسايني

boss dulu tekan sikit sudah pegi 120km/j tapi skrg kena tekan lebih sikit baru pegi, kereta exora turbo

6-21

2
Reply

Carlson_Car Doctor · Creator

Minyak hitam ada jaga?

6-21

2
Reply

EN. Zarul

ok.dpt lagi 1 ilmu tq bro

6-21

1
Reply

Carlson_Car Doctor · Creator

🥰🥰Welcome

6-21

0
Reply

kij4t

myk hitam liqui moly 10-40 utk 5k kilometer 10k kilometer?

6-21

1
Reply

azizmbendel

bos apa hal enjin macam minyak habis masa jalan

6-21

1
Reply

Carlson_Car Doctor · Creator

😅Petrol or minyak hitam

6-21

0
Reply

Abang_PeLeX

@maxxxyyy2 mcm kes kita laini

6-21

1
Reply

Carlson_Car Doctor · Creator

😳😳😳

6-21

0
Reply

View more replies (1)

abon

bos persona tiada Karen apa problem ah bos

6-21

1
Reply

Carlson_Car Doctor · Creator

Check ECU ada rosak tak?

6-21

1
Reply

Riddwan22

boss..klau tukar plug stiap bulan blh ke.

6-21

1
Reply

Carlson_Car Doctor · Creator

🥺🥺😅

6-21

0
Reply

Ahmad ske

saga vvt 2019 gegar jgk. apa la masalah😂😂😂

6-21

1
Reply

Carlson_Car Doctor · Creator

Mileage berapa

6-21

0
Reply

View more replies (1)

Muhammad Faizal6206

Minyak gear baru je tukar dan simbol macam gear ada keluar kat meter

6-21

1
Reply

JOE WONG

hi bos,off topic ya,kereta jln, disc brake ada bunyi,tekan brek tk ada bunyi. kuat tekan brek ada bunyi gesel kuat.apa problem bos

6-21

1
Reply

Carlson_Car Doctor · Creator

Disc pad pernah ganti?

6-21

0
Reply

View more replies (1)

user964184331626

Kenapa toyota harrier bergegar tiba2 masa slowly nak berhenti after speeding..tapi lepas tu ok pulak

6-21

1
Reply

Carlson_Car Doctor · Creator

Pijak brek?

6-21

1
Reply

View more replies (1)

ulat

boss sudah ganti plug coil, tpi masih bergegar. kereta honda es

2d ago

0
Reply

Mahendran RajaGopal

saga vvt 2016 . Brake dia tekan sikit je makan kuat . Apa masalah ni ? Brake oil dah tukar , bleeding pun sudah.

7-22

0
Reply

Sofea Sofea2020

tq

7-5

0
Reply

Ridemitsu

kalau kereta semput2 macam Mana boss..sebab kalau jalan saya punya meter laju x Naik masih kosong..saya punya kereta saga flx

7-1

0
Reply

Recommended videos

Get TikTok App