Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

eh-background

Create effects

See more
© 2023 TikTok

bieyounique

Bieyounique

15Following
22Followers
236Likes

Hi, ik ben Sandra En ik vertel jouw unieke verhaal in foto’s Www.bieyounique.nl

Dat het een onwijs toffe shoot wordt, hoef ik je niet uit te leggen. Maar wat wel even uitleg behoeft is waarom dan nu precies.

1. Een golden hour is gewoon amazing😍. Het licht is perfect om mee te werken maar nog veel toffer als eindresultaat: mooie, zachte en warme foto’s.

2. Wil je dit met je gezin? Dan is NU jou tijd! Vanaf nu is HET seizoen! Waarom? De golden hours zijn nu namelijk niet meer zo laat, dus jouw kinderen kunnen alsnog op tijd in bed liggen.

3. Jij roept altijd dat je wilt dat de zon schijnt tijdens een shoot. Maar die keiharde zomerzon is niet mooi op foto’s. De golden hour zon is dat wel! 🌅

Dus daar heb je jouw foto’s in de zon, dansend met je gezin én een amazing resultaat!

Who’s next?

#goldenhour #goldenhourshoot #goldenhourphotography #goudenuurtje #zonnebloemen #zonnebloem #wildbloemen #brandingshoot #branding #ondernemer #ondernemen #bedrijfsshoot #ondernemendevrouwen #lifestyleshoot #rouwenverlies #coaching #portretfotografie #portretshoot #bieyounique #bieyouniquefotografie #fotograaflimburg #fotograafbrabant #lifestylefotograaf #fotograafroermond #entrepeneur #beyourownboss #beyou #content #viral #contentcreator
Get TikTok App