Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

eh-background

Create effects

See more
© 2023 TikTok

auttamisesta_arkea

Auttamisesta Arkea

799Following
740Followers
2119Likes

IG/FB auttamisestaarkea www.auttamisestaarkea.fi

Tutustu hieman henkilökohtaisemmin Auttamisesta Arkean perustajaan @ville_makila . Henkilötarinaa olisi kerrottavissa paljonkin, mutta avaamme tässä vaiheessa hieman nykyistä hetkeä.

Toimintamme perustaja on tämän päivän @turunsanomat digilehdessä ja huomenna sunnuntaina painetussa lehdessä sisustusliitteessä. Asia ei siis suoraan liity Auttamisesta Arkean toimintaan, mutta henkilö ja tuttu sydänpuku vilkkuu näissäkin kuvissa.

Voit kurkata perustajamme mielenlaatuun katsomalla millaisessa paikasta hän on juuri muuttamassa pois ja siirtymässä liikkuvaan elämäntapaan - nimittäin koti vaihtunee asunto-autoksi, kun tämän "Ullakon Helmen" joku onnekas nappaa omakseen.

Tarinan on kirjoittanut Anu Välilä ja upeat kuvat on ottanut Lennart Holmberg.

#mielenlaatu
#henkilötarina
#koti
#kauniskoti
#sisustus
#sisustusinspiraatio
#sisustusideoita
#rakentaminen
#handmade
#handwork
#diy
#diyprojects
#diyguru
#diyproject
Julkinen anteeksipyyntö

- Niille yrityksille, jotka saattaisivat pahoittaa mielensä tämän videon viestistä. Videon tekeminen ei ole aina ihan yksinkertaista, sillä nyansseja on niin paljon, joita pitäisi muistaa. Anteeksipyynnön sisältö on tämän viestin alalaidassa.

Video on tarkoitettu Suomen lakia noudattaville yrityksille

- Yrityksille, jotka noudattavat osakeyhtiölain viidettä pykälää eli yhtiöille, joiden tarkoituksena on tuottaa voittoa osakkeenomistajille ellei yhtiöjärjestyksessä toisin mainita. Harvassa yhtiöjärjestyksessä toisin mainitaan.

Miten voittoa tavoitellaan?

- Yksi perusasioista on laatia markkinointibudjetti. Markkinoinnin tarkoituksena on suurimmassa osassa tapauksia edistää myyntiä eli jättää sellainen muistijälki, että potentiaalinen asiakas tekisi yritykselle mieluisia päätöksiä. Käytännössä siis tavoitteena on useimmiteen kaupankäynti.

Voiko yrityksen markkinointi ratkaista olla tehokasta, mutta samalla ratkaista suomalaisen yhteiskunnan kasvavia ongelmia?

- Pikaisesti ajateltuna ei siihen ainakaan yksinkertaista ratkaisua ole, muuta kuin hankkimalla markkinointipalvelut suomalaiselta yritykseltä, joka verojen muodossa tuo varoja valtiolle, joka taas välillisesti tukee yhteiskuntaa.

On olemassa suoraviivaisempi tapa markkinoida, jolla yritys vaikuttaa asiakkaisiin poikkeuksellisen vahvasti ja samalla ratkaisee yhteiskunnan sosiaalisia ja kestävän kehityksen haasteita.

Sitten anteeksipyyntöön

- Kaikki liikelahjat eivät ole krääsää. Olen saanut varsin mukavat urheilusukat Veritas Pension Insurance Companylta. Ne tulivat käyttöön. Toinen esimerkki on Tanja Lujalan Xioxmara. Olen nähnyt miten Tanja on toimittanut erityisen ekslusiivisia termospulloja valtionhallinnolle. Termokset voittivat Partiovarusteen valikoiman 6-0 . Pointtini siis on, kun annat liikelahjan, panosta siihen, sillä luontoa kuluttavaa krääsää harva arvostaa.

#yritykset #markkinointi #vastuullisuus #kestäväkehitys #auttaminen #anteeksi #liikelahjat
Suomi on yhtä vahva kuin meidän nuoret!

@mll_fi vastaa yli 17 000 alle 25-vuotiaan puheluun, nettikirjeeseen ja chat-keskusteluun vuosittain 233 vapaaehtoisen voimin. Vuonna 2022 lapsia ja nuoria puhuttivat etenkin yksinäisyys, aikuisen kaipuu, kaverihuolet, oma kehitys, ahdistuneisuus ja masennuksen tunteet. Huolestuttavat tilastot yhteydenottojen määristä ja aiheista kertovat, että jotain on tehtävä lisää ja pian!

Lasten ja nuorten puhelimessa voi kysyä tai keskustella luottamuksellisesti mistä tahansa itseä mietityttävästä asiasta.
📞Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä: 116 111
🕝Aukiolo:
ma-pe klo 14–20
la-su klo 17–20
Palvelu on tarkoitettu kaikille alle 25-vuotiaille.

#mannerheiminlastensuojeluliitto #lastenjanuortenpuhelinjachat #apu #lapsetjanuoret #nuorisotyö #mielenterveys #menthalhealth #fyp #tiktoksuomi #nuoret #mielenterveystyö #auttaminen #yksinäisyys #yksinolo #kaverisuhteet #järjestö #fypシ #foryoupage #terapia #mentalhealthmatters #puheapua #autetaanyhdessä #hätä #laitahyväkiertämään #autetaankaikkia #hyväntekeväisyys #tiktoksuomi #suomitiktok #mll #lastensuojelu #lastensuojelutyö #auttava #lapset #yksinäisyys #päihteet
Get TikTok App