Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
Ad yang se nasib mcm saya x 😔 #exlpore #esekelii #fyp #trending #skindessert #serumsuntikkayangan #grapeseedoil
00:00/00:00
Ad yang se nasib mcm saya x 😔 #exlpore #esekelii #fyp #trending #skindessert #serumsuntikkayangan #grapeseedoil
atyrahcantek_
𝓑𝓾𝓷𝓰𝓪 𝓶𝓪𝔂 🌸✨ · 2021-11-20

315 comments

Log in to comment
FATIHAH_EXCLUSIVE

skindessert jdi ke? sbb lama dh nk cuba tpi tkut ada yg kata x jdi 😔

2021-11-20

49
Reply

View more replies (25)

zyyraaaa

sy pun pkai sd dah nk msuk bks keempat 🥰🥰 xnk tukr skincare dah sbb dh ssuai🥰 sy pkai smggu sblm ni jrwat kcut🥰

2021-11-20

7
Reply

🌻𝚏𝚊𝚝𝚒𝚑𝚊

grapeoil mmg best dh Cuba dh

2021-11-20

8
Reply

View more replies (1)

𝓢𝓪𝓭𝓰𝓲𝓻𝓵ッ

Samaa ,saya pun pakai 3 item ni .alhamdulillah skrg dh slow ii makin glowing🥰

2021-11-20

3
Reply

N F 🫦

sama juga , dlu truk gilaa skin , phtu first tu xyakin ng DS , bila check dkt KKM , Alhamdulillah dah 5botol bsar & 2bby .

2021-11-20

1
Reply

Suee Zakiyaa🤍

Awk btol ke SD ni timbang kilo 🥺 sy dh 4 bks guna 🥺 risauu sbb ad org ckp timbang kilo 🥺

2021-11-21

1
Reply

NS ✨

saya dah pakai skin dessert dgn moisturizer dah masuk 6 botol alhamdulillah getting better 🥰

2021-11-20

0
Reply

Syana📌

lau utk putih awk consume npe syg ?

2021-11-20

0
Reply

nrfatehaaa_

sama , saya pun pakai 3 item tu 😍 serius memang best skin, baru je pakai dua bulan. tak menyesal try 🤚🏻 kena konsisten pakai kalau nak skin glowing

2021-12-5

0
Reply

amean's gf 🕊

yesss !! mmg elok wey result dia kalau konsisten betul betul 🤍🤍

2021-11-21

0
Reply

🐛

Sama dengan saya. Skin dessert merubahkan semuanya. Punya lama guna pelbagai produk dari murah hingga mahal, last last produk ni je memberi kesan. ♥️

2021-11-21

0
Reply

Rabiatul Adawiyah

Sama r akak pon guna 3 benda tu dgn sunblock 3W clinic alhamdulillah skin da elok and terus jadi agent 🤭

2021-12-8

0
Reply

PunyaPa'an✨

blh x sis buat rountine pkai yg mna dlu ? cra nk dpat kulit cntik

2021-11-30

0
Reply

Afiqah Alia835

grape oil mmg terbaik🥰

1-8

0
Reply

Addaa🌸

alhamdulillah, trust the process..good thing takes time😊

2021-11-20

1
Reply

ct aeja

skin desert the best

2021-11-21

0
Reply

cutegirl🧸♡

stay strong dear🥺😭🤧💛

2021-12-5

0
Reply

iena97 😉

best sd 😍😍

2021-11-24

0
Reply

P🐼NDA

Pakai sd serum dlu pastu grapeseed oil pastu sd moisturiser betul ke?

2021-11-21

17
Reply

𝓑𝓾𝓷𝓰𝓪 𝓶𝓪𝔂 🌸✨ · Creator

Yess , betul dear 🥰

2021-11-21

4
Reply

Recommended videos

Get TikTok App