Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
Reply to @afyiop  Tak sabar tunggu rumah yg dibina atas tanah sendiri siap. Boleh buat mak ayah bangga anak orang kampung orang susah pun boleh berjaya. Syukur 🤲🏻🥲
00:00/00:00
Reply to @afyiop Tak sabar tunggu rumah yg dibina atas tanah sendiri siap. Boleh buat mak ayah bangga anak orang kampung orang susah pun boleh berjaya. Syukur 🤲🏻🥲
attyrasaari
Attyra Saari · 5-10

617 comments

Log in to comment
pisang kaki

dlm byk2 aku suka dia ni..sbb x terkinja mcm founder lain..anak dia pon behave..

5-10

75
Reply

View more replies (4)

Nurul syafiqah

Cara nak react negative people senang je just ignore them ,by ignoring them u dont allow their actions to influence your emotion 💪

5-11

0
Reply

W A N I E

ishhh netizen .. kecam mcm2 apa sis ni buat ada ja xkena 🥺

5-10

826
Reply

View more replies (3)

Fauna Niay

bagi aku rmh akk ni mmng dh ckup baik.. selesa bersih dgn kemas🥰🥰🥰🥰

5-10

304
Reply

View more replies (2)

fina😻

stay strong kak biar Je dorang nak kata papepun

5-10

65
Reply

GbSkinCareTerengganu

Biar rumah biasa2 janji bahagia .. dari rumah hadee2 tapi xbahagia nak buat apa ..

5-10

66
Reply

Suprise4u

berat2 la masalah hati ngn perasaan belake seme😏

5-10

18
Reply

the.real.Mia🤍

stay strong Cincess.org x tahu susah kita camne.nk jdi berjaya bukan senang.hnya kita yg tahu macam mne kita lalui.semoga Cincess& family sihat selalu

5-10

11
Reply

❤️Mrs nani❤️

Alhamdulillah 🤲

5-10

5
Reply

Marnie YusoF

jnji duit byk kan sis🥰

5-10

5
Reply

View more replies (1)

🌈

Saya bangga kalau rumah mak ayah kecik atau biasa2 , sebab bahagia tu lagi penting dari rumah besar2 tapi bahagia tu takde sunyi.. 🥺

5-10

5
Reply

S'n'Atikah

Ak btul2 terharu dan terinspirasi dgn dia.ak follow dia dri dia jual tdung lgi smpai lah sekarang. Tahniah untuk awak sis🥰 semoga trus mju jaya🤲❤️❤️

5-10

39
Reply

Nur

Ish hampa ni. Suma xkena...

5-10

4
Reply

uncommon

Rumah tu cantik apa, pelik pelik je😅

5-10

3
Reply

Mrs s😘

rzki masing² 🥰🥰

5-10

3
Reply

user gone.

biar rumah biasa .. janji kita happy dgn parent and family

5-10

2
Reply

Mariah

yg nyata sis dn ank2 mmg cntik anugerah allah SWT..

5-10

2
Reply

myul

emm ape salah ngan rumah dia ek😂😌 aku tgk ok jaa

5-10

2
Reply

H A W E L L A 🤍

Penyakit paling berbahaya adalah penyakit hati 😌

5-10

2
Reply

Anis Syazwani

xtau ape yang salah dekat mata dia habis benda dia nk komen rumah baju satgi ape muka pulak biar lah rumah biasa ii asal kan dia ade rumah sendiri

5-10

1
Reply

View more replies (2)

Recommended videos

Get TikTok App