Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
Reply to @kentangla  maaflah nak buat cmne saya ni mmg xsmpurna, tp insyaAllah Allah tahu niat saya cuma nak berkongsi rezeki dengan insan2 yg saya syg je 🙃
00:00/00:00
Reply to @kentangla maaflah nak buat cmne saya ni mmg xsmpurna, tp insyaAllah Allah tahu niat saya cuma nak berkongsi rezeki dengan insan2 yg saya syg je 🙃
attyrasaari
Attyra Saari · 1-8

127 comments

Log in to comment
So I Envy You 💖📸

Siapa yang kata duit tak boleh mendatangkan kebahagiaan, totally wrong. Seronok weh kalau byk duit, blh share rezeki yg kita dpt tu dgn org lain jgk

1-8

898
Reply

View more replies (7)

🦋🍡🦋

saya duk perhati je abang kat belakang tu tengah makan sorang ²😂

1-8

351
Reply

View more replies (10)

Faa

Nape blur sngt yang lain tu hahaha kelakar😂😂

1-8

281
Reply

Achikkk🫥

Kadang2 bila berduit ni kita rasa mampu nk bagi apa2 utk adk bradik sndiri 🥰 bhgiakan family sendiri .

1-8

162
Reply

Nurul Fazliana

kelako lokman

1-8

11
Reply

Gemok Montel

alhamdulilah rezeki bersama adik beradik

1-8

9
Reply

adlovarose

air kt tepi silap hari bulan jatuh😅

1-8

8
Reply

View more replies (1)

a

Hi akak , nama TikTok amanda ape , saye nak follow

1-8

26
Reply

Nurul Adila

wahhhh...syokkk tgok family kak...happy ja...best la dpt hadiah

1-8

9
Reply

𝓻𝓸𝓼𝓮𝓼𝓼𝓼 '

semoga rezeki aku melimpah jugak macam akakkkk , boleh belanja adik " ngan family jugakk . Amin 🥺

1-8

2
Reply

𝓜𝓲𝓶𝓲 ᥫ᭡

Ala sis hiraukan je , kita buat video kita post bukan org tahu niat kita baik ke buruk yg org nampak brukkk ajeee😅

1-8

3
Reply

AsmaToya

ye punya terkejut tkmo kaloh😂😂😂

1-8

2
Reply

Neymar's mine

kak ni nk wak vdeo utk kenangan je mne thu tue ii kkgi bleh tngk zaman ni betul x kak

1-8

2
Reply

View more replies (2)

lewandowski

btw saya tak blur mahupun terkejut. dah mmg muka saya mmg mcm tuu😂😂

1-9

2
Reply

Nrldeklah_

Hari hari stalk akak minak sangat saye selalu support akak🥺

1-8

3
Reply

Wahida Md Nor

Abg & kakak sy pon camni sis..rasa happy sgt dapat family yg suka berkongsi rezeki mcm korang❤️

1-8

1
Reply

Ainul Julia

😂😂😂nk jadi mokyah etep mok yah no 2 duduk sini nie 😂😂😂😂😂😂😂

1-8

1
Reply

nrjehaaa

untunggnya 🥺

1-8

2
Reply

Rabaatul Adawiyah

alhamdulillah . semoga kak attyra sekeluarga di murah kan rezeki , semoga dalam lindungan Allah swt selalu . aamiin

1-8

1
Reply

olilondon

kak saya nak abang yang belakang tu,sorang je

1-8

1
Reply

Recommended videos

Get TikTok App