Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
Mcd racun lagi 💸💸
00:00/00:00
Mcd racun lagi 💸💸
ashdanwife
Ash&Wife · 6-30

474 comments

Log in to comment
Siti Hadijah3162

@yliketat …not bad ☺️

6-30

1
Reply

Sister Far 🌻

aish THIS IS TOOO CUTE 😭😆❤️

7-4

1
Reply

Farah Adhira

Omggg ada banana pieee aaa want

7-1

0
Reply

Dxll Hek

@chl.offcl jak drive thru

7-4

0
Reply

View more replies (3)

DN

happy wife = happy life

6-30

0
Reply

Faten ♡

Cuteeee 🥺🥺

6-30

0
Reply

💞🇲🇾🍓NU_ER🍓🇲🇾💞

just got it 😅

6-30

0
Reply

Ishikawa Natsuki

Kotak tu tulis *Hanya di pawagam* beli kat mekdi 😳

6-30

326
Reply

Ash&Wife · Creator

filem Minions hanya di pawagam...bukan kotak tu haha

6-30

459
Reply

View more replies (4)

yoyo icecube

Oh, blh sangkut kat kereta?

6-30

9
Reply

Ash&Wife · Creator

boleh jadi beg dan sangkut dekat kereta !!

6-30

7
Reply

Salida Hassan543

Rm 39.99 tu untuk bekas sahaja ke..

6-30

138
Reply

Ash&Wife · Creator

betulll ! Tapi kene beli apa apa set mcd dulu baru boleh ambil yang Minions ni

6-30

77
Reply

View more replies (9)

sksksk

btw minggu ni happy meals mainan apa

6-30

39
Reply

View more replies (10)

🦋

Eeee comelnyaaa

6-30

86
Reply

Zyzy

hahaha nasib baik xminat minion, jadi tak teracun dgn promo ni 😂😂😂😂

6-30

50
Reply

Ash&Wife · Creator

haha wife paling minat citer Minions ni 😩😩

6-30

13
Reply

View more replies (2)

Anastasiadessert

cute nya your wife !

6-30

65
Reply

Savia Andristy

lepas ni... baby dan budak kena fitnah😅😂😌

6-30

16
Reply

athirahahmad

Membazir baik bli🍔

6-30

9
Reply

View more replies (4)

arcanegurl

See. senang je nak happykan perempuann😂😂😂✨✨

6-30

6
Reply

hai.u🌹

abang saya dah borong 4 kotak pagi tadi 🫠🫠🫠 boleh la gantung kat seat kereta

6-30

5
Reply

nurulnajwa.a

@aamrieyfauzi apa lgi ? ayuhhh hahahahhaa

6-30

4
Reply

View more replies (1)

ieqa

@seketulboy_ nampak tak tu ? Aiskrim minion tu ? Ha dah boleh belikan dah . Kesian baby dalam perut nak 🤣🤭🤪

6-30

3
Reply

View more replies (1)

Recommended videos

Get TikTok App