Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
Walaupun banyak kedai dah pergi, Nasi Goreng Tomyam wife masak PALING SEDAP 😭❤️
00:00/00:00
Walaupun banyak kedai dah pergi, Nasi Goreng Tomyam wife masak PALING SEDAP 😭❤️
ashdanwife
Ash&Wife · 6-10

4086 comments

Log in to comment
kema 🤓케마

meh nak bagitahu eh... selain dari wife yg rajin memasak.. di sebalik tadbir tu.. seorang suami yg tidak kedekut membeli bahan2 memasak.

6-10

38.9K
Reply

View more replies (353)

Thiaa

I tried this today for family n to be honest this is the best delicious recipe ... ever ..thank u very much sister

6-25

22
Reply

norizaahmad1977

Will try🥰

6-17

11
Reply

TweetyByQils

fav 🥰

7-4

1
Reply

izzanirosli

Thank you share recipe 🥰

7-25

1
Reply

user7911406831865

wow

6d ago

1
Reply

Etha Nicely

Wowwww

7-17

1
Reply

K

@izynsfrh pleaseee

6-27

1
Reply

View more replies (1)

miko9666

wow nice

7-29

1
Reply

ayuuu💌

support🥰

7-15

1
Reply

ZzcShare4U

November

7-7

1
Reply

hisyam

Nice👍

7-3

1
Reply

emojicat_lol

My fyp when I'm hungry

3d ago

0
Reply

rayshamedine

share

7-21

1
Reply

happysharonfoo

wow

7-6

1
Reply

didiyzaidy

Bila tengok ni teringat kt pesan arwah nenek aku dulu . Time tu hujan lebat, tkdengar.

6-10

7786
Reply

Myoutfit

bahasanya mix kali ya guys, aku understand sebenernya but ini head tetep puyeng buat translatenya😁, but your cooking is oke

7-8

1627
Reply

View more replies (13)

Akane Sei

nasi nya sedikit syekalihhhh🙂 diriku tim masak nasgor toping babyak nasi pun banyak😂

7-8

463
Reply

View more replies (1)

filzahhaninah

terbaik

6-28

6
Reply

Recommended videos

Get TikTok App