Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
Reply to @mutungguler  Air tangan ibu & isteri ialah paling sedap di dunia ❤️❤️
00:00/00:00
Reply to @mutungguler Air tangan ibu & isteri ialah paling sedap di dunia ❤️❤️
ashdanwife
Ash&Wife · 6-1

213 comments

Log in to comment
Kunnyainewah

Yeahh first komen hehe suka tengok awak masak, bila saya masok dapur video tt awak first yg saya bukak untuk masak menu untuk suami saya hehe🥰

6-1

117
Reply

Ash&Wife · Creator

Terima kasih menjadi yang pertama pada hari ini 😳👍🏻

6-1

30
Reply

View more replies (1)

N A R M I N 아픽 🦩

Rasa terinspirasi nk masak!😍😍 sy baru umur 19 but yeahhh thanks to your wife bro😭❤️‍🔥❤️‍🔥

6-1

50
Reply

View more replies (1)

f.syaff_194

Done follow

6-1

1
Reply

Duet and Comment

kak sakit muka sy terpercik minyak daging tu🥺

6-1

161
Reply

Ash&Wife · Creator

saya yang terkena awak yang sakit 🙄

6-1

139
Reply

View more replies (4)

𝘋𝘢𝘺𝘢𝘩 ✨🕊

Semoga satu hari nanti sy boleh jadi mcm isteri abg Ash yg masak utk husband 🥰

6-1

36
Reply

Nliyyyy 🦟

Teringin nak jadi pndai mcm isteri dy”)

6-1

15
Reply

faziramansor

cutting board tu beli dekat mana?

6-1

9
Reply

Ash&Wife · Creator

IKEA

6-1

1
Reply

View more replies (1)

Wan Nurul Ezzah

btl.ummi sy dia buat meggi letak kicap n sos tomato je sedap.. kitaorg try buat xsama sesedap ummi buat

6-1

7
Reply

View more replies (2)

faizura.ishak

haih msk apa pun nampak sedap

6-1

5
Reply

El Azm

pisau bli kat mnaaa

6-1

4
Reply

Ash&Wife · Creator

IKEA

6-1

1
Reply

View more replies (2)

B___ 💞

sedap 🥺

6-1

2
Reply

Nissa

duii lepas ni kita masak2 dulu

6-1

2
Reply

bhewwwwwwwwwwwww_

bang , pinjam wife boleh ?

6-1

2
Reply

Ameerah 👩‍👦 Syahira

mana bli rak rempah tuh

6-1

2
Reply

Nor Azliza Omar

nnti boleh try add on pes tom yam...🥰😋😋.anak2 suka sngt lauk ne

6-1

2
Reply

bjaeda

sekali tgok alat dn bhan2 kt dapur dia.. yg malas auto rajin masak.. terbaik

6-1

2
Reply

roapers.beauboss

yang last sekali tu letak apa

6-1

2
Reply

Ash&Wife · Creator

Serbuk Hilal 😁

6-1

7
Reply

View more replies (2)

fiey

boleh tak terkilan dekat org bila dia suruh kita masak. pastu tak kena dengan cara dia lepas tu dia complain. salah keeeee🥲🥲🥲

6-10

1
Reply

umairah affandi

Kenapa tak boleh save 🥲🥲

6-1

1
Reply

ulquiorra orca

nak tanya. pes tomyam tu guna jenama apa?

6-2

1
Reply

Ash&Wife · Creator

Thai Kung 👍🏻

6-2

2
Reply

Recommended videos

Get TikTok App