Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

eh-background

Create effects

See more
© 2023 TikTok

apuntmedia

À Punt Mèdia

40Following
52.2KFollowers
1.2MLikes

Compte oficial d’À Punt Mèdia, la radiotelevisió i web autonòmica valenciana.

Playlists

Sèries À Punt

1 post

Podríem fer-ho millor

41 posts

L’Apuntador

25 posts

Festes

21 posts

La vida al màxim

1 post

Videos

💏 El moment més esperat d'aquesta temporada de #LAlqueriaBlanca per fi ha arribat.

Res serà igual al poble a partir d'ara, perquè Carme 💖 Blanca no són només una història d'amor, també són una història de valentia. 💪

👉 Tots els capítols disponibles en el web d'À Punt.
🏃‍♀️Emoció a flor de pell amb el tret d'eixida de la 43 edició de la #MaratóDeValència . Un riu de corredors i corredores ha envaït pont de Montolivet, a la #CiutatDeLesArtsILesCiències , acompanyats de #Libre de #NinoBravo .

Ara, l'objectiu és batre el rècord de les persones que travessen la meta, establit en 21.813 des de l'any passat. L'altre rècord que es podria assolir és el d'Espanya femení, ja que almenys quatre candidates opten a aconseguir-lo. L'oratge fa pensar que podria ser, de nou, una carrera de rècords!

Viu la #42KValència en directe en apuntmedia.es
#SomDeCasa | 🏡 Maria Aranda visita amb el seu net la barraca alçada al segle XVIII on va nàixer. Acabada de restaurar, ara, s’ha convertit en museu al #Palmar

Per #SomDeCasa ha passat també aquesta setmana #IreneBallester , per a parlar d’alguns ‘Tresors amb història’ del pròxim dissabte. Amb ella, hem repassat la història d’alguns objectes relacionats amb la vida tradicional a l'#Albufera : un mornellet de pescar anguiles en miniatura 🐍 i un amulet amb una gavelleta d'arròs 🌾 per a penjar a la llar i amarrar els diners 💸. Ho veuràs demà, a les 22:00 h, en #TresorsAmbHistòria .

💻 Mira el reportatge sencer de Maria i la secció dedicada a #TresorsAmbHistòria en l’enllaç de la bio.
Toni Lastra, pare del running a València i l'impulsor de la @Maratón Valencia , té un missatge per als que diumenge corren la #42KValència : 🗣️ "Tot està al cap, no a les cames".
Apostrofar o no apostrofar, eixa és la qüestió.💀 Aprén valencià amb les píndoles lingüístiques d'#ApuntsDeLlengua . 👅 Són les #Llengüetes .🗣️ I ella és la doctora en Filologia, youtuber i cantautora de pop electrònic Aina Monferrer.
Quines són les quatre carreres universitàries amb menys eixida professional? Ho parlem en @L'Squad + El Piset i el presentador i músic @Ricardo Moya s'atreveix a donar-ne els motius.

☠️ Esgarrifós!

👉 Mira el debat complet en el web d'À Punt.
Get TikTok App