Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
Mungkin saya yang norak ya 😂 #fypシ #viral #nusapenida #baliindonesia #berandatiktok #CanYouFlipWithUs #foryoupage
00:00/00:00
Mungkin saya yang norak ya 😂 #fypシ #viral #nusapenida #baliindonesia #berandatiktok #CanYouFlipWithUs #foryoupage
andrecalvin_
AndreCalvin · 2021-10-5

2586 comments

Log in to comment
FUZZY

Your Video is actual presentation of Approach runway 27 inbound to Bali, while Holding. In ur video ur aircraft at 3000ft. Nice Video btw.

2021-10-7Reply

37

View more replies (2)

Fano 판스티노

@cfamebaini auto ingat descendants of the sun😂

2021-12-4Reply

1

View more replies (1)

Y

@raihanumhanum You got it?

2021-10-29Reply

1
M.Iksa@n.M

truuuuus?

2021-12-26Reply

0
²°𝐀𝐐𝐔𝐀𝐑𝐈𝐔𝐒∅¹♒

𝙨𝙤 𝙬𝙝𝙖𝙩?

2021-12-21Reply

0
Hokkys

so what sound ama video ga searah

2021-12-3Reply

0
kaisar✘LOMBOK𝐒𝐎𝐅𝐓

kayak di film venom let there be carnage

2021-12-2Reply

0
Andre

oh

2021-11-22Reply

0
LOOK AT ME

point ?

2021-11-17Reply

0
W

inget descendants of the sun😭

2021-11-17Reply

0
riki aditya

wallpaper HP iPhone

2021-11-12Reply

0
IG : arix.anggara

my island...🥰🥰

2021-10-21Reply

0
Firmanduta Wisnu

Woooooooowwwwwww

2021-10-16Reply

0
Ary

Jadi masalahnya apa ya? Moon maap, gak paham haha

2021-10-6Reply

589

View more replies (3)

Fandy Adianto

Kemungkinan either lagi Holding(Menunggu antrian untuk landing), menjaga jarak dari pesawat didepannya(jd rute dialihkan) or menghindar awan mas.

2021-10-17Reply

217

View more replies (2)

Mak iis ronggo

Jujur q belum pernah naik pesawat 😁😁😁😂😂😂..... kasiaan deh hidupku

2021-10-6Reply

101

View more replies (6)

cacaaaa🗿

kek di film descendant of the sun ngk sih😭

2021-10-25Reply

87

View more replies (3)

abaz

emang kalo di atas nusa penida kenapa? ga paham kak , blm pernah soalnya 🥺😌

2021-10-10Reply

59

View more replies (1)

gdlu.

NUSA PENIDA ITU APAASI GTW GUA CUMAN NANNYA DOANK

2021-10-7Reply

6

View more replies (2)

Recommended videos

Get TikTok App