Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
Bill phone aku tertonggek😭 Follow IG:akimszz_ dan Subscribe Youtube:AmirHakim❤️ #fyp #selamathariraya #esekeli #fypシ #kelepokraya #rayalastminit #maaf #viral #kuasatiktok #tiktokguru #tiktokpay #tiktoksponsor
00:00/00:00
Bill phone aku tertonggek😭 Follow IG:akimszz_ dan Subscribe Youtube:AmirHakim❤️ #fyp #selamathariraya #esekeli #fypシ #kelepokraya #rayalastminit #maaf #viral #kuasatiktok #tiktokguru #tiktokpay #tiktoksponsor
akimszz_
akimszz_ · 5-4

348 comments

Log in to comment
Muhd Farhan

hahaha single ahahahah single crush tk notice😂😂

5-5

37
Reply

FeNkiOP

@ftnizti_ sorry ehh bby🥰

6-26

0
Reply

syarinianor__

@matelly__ 😵‍💫

5-8

0
Reply

2/7 🦕

orang single ada di sini dik 🤣

5-4

275
Reply

View more replies (2)

FRFfarisss

dia punya ringing tu🗿👍🏻

5-4

114
Reply

View more replies (1)

lostzdramaqueenz

aku x blh lupa dia ckp jika ego dibalas ego akan hadir satu nama iaitu perpisahan...hmm aku dh la tgh ego dgn diaa...takut perpisahan

5-6

68
Reply

View more replies (4)

11September💌🐴

@debb__1401 @enyshia5 ..nt hp ia jaek ktgl tepung ka ku nyaek ke hp ku guna tepung🥺

5-5

15
Reply

View more replies (1)

sotong gendut

dasar kau mmg single..😂😂😂

5-4

51
Reply

unpucky mermaid 💔

Tula dah memang salah

5-4

8
Reply

Dakwah Islamic ✨

first time awal

5-4

11
Reply

taknak espiyem 🗿

@emmanuelemannnn ni orng single

5-6

5
Reply

🅰️INA

@shafiq_0415 fon aku masuk tepung😂😌

5-9

4
Reply

@

@itzpriscilla13 kasih tua single😌@normiaroverra nyau y jak ke bisi😌

5-6

3
Reply

View more replies (1)

inaa >3

@itsiqhmal fokus Ayat yg dia bagi tu

6-26

2
Reply

cieeal

@joenakpensi orang single 🤣🤣🤣

5-7

2
Reply

Ajiji

@umaeyyy macam faisal😂

6-26

2
Reply

_.ZueLaeykAt4#®!π

@Lindaaaaa🥰 gengg niii😂😂😂

5-6

1
Reply

AKU ADA DIMANA-MANA

aku ada dimana-mana✓√

6-25

1
Reply

NWG.AmXD ?

@annaaaaa_s2 mcm awak la ni😂

6-27

1
Reply

View more replies (2)

yaatny

@siansingle__ mcm mu do kim 😔

5-7

1
Reply

View more replies (2)

Recommended videos

Get TikTok App