Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
3 tahun simpan gigi ni. Medical card dapatkan dekat @irfanarif19 follow dan pm dia. Pilih agen yang amanah dengan kerja mereka. #learnontiktok #tiktokguru #jombelajar #motivasiguru
00:00/00:00
3 tahun simpan gigi ni. Medical card dapatkan dekat @irfanarif19 follow dan pm dia. Pilih agen yang amanah dengan kerja mereka. #learnontiktok #tiktokguru #jombelajar #motivasiguru
abang_naz
K. Nazli (SocMed Guru) · 5-24

155 comments

Log in to comment
Irfan Hakimi

Alhamdulillah muka @K. Nazli (SocMed Guru) masih mirip Kim ata Hyung

5-24

83
Reply

View more replies (2)

mz

stay strong

5-24

2
Reply

Guess me

@princesss1___ medical card

5-26

1
Reply

View more replies (1)

.

72k mat bayangkan kalau tk ambik medical card 🥺 tkleh bayang

5-24

119
Reply

View more replies (4)

KIRIN

hensem gila abg naz dulu 😫😍

5-24

50
Reply

Faisal Sunifa

apa2 pon... alhamdulillah slamat smpai skrg... dh jd idola utk rmai org dh... tabik kat abg @K. Nazli (SocMed Guru) ...

5-24

27
Reply

K. Nazli (SocMed Guru) · Creator

Alhamdulillah tuan🥰

5-24

11
Reply

𝐈𝐓𝐙_𝐀𝐃𝐌

bang kenapa boleh patah gigi

5-24

5
Reply

View more replies (5)

MAK LANG ARNINA🌏

Allahu... memang memori betui ni.. ada yg ambik video buat kenangan.. semoga Allah melindungi anak ML ni di masa² akn dtg..

5-24

5
Reply

K. Nazli (SocMed Guru) · Creator

Moga Allah pelihara ML ya

5-24

3
Reply

View more replies (3)

qis

saya bru msuk 20 thun, mmg ada terfikir nak ambik medical card and daftar insuran yg boleh benefit utk anak ii eventho x khwin lgi. ntah la rasa----

5-24

5
Reply

View more replies (4)

F X R I C H

tkleh do gmba die senyum tu 🤣

5-24

4
Reply

Mfyrdhaus°

sepatutnya kerajaan tanggung lah sebab salah nya x tampung lubang tu😌,boleh buat saman nih sebab kita bayar roadtax woo

5-26

3
Reply

Fatih Amin235

ALLAHUAKBAR!!!

5-31

2
Reply

Shahril Sabri 🎯

🥰🥰🥰 Allahu

5-24

2
Reply

Mcafjan

Awww😭shian abg naz😭ha btw abg Naz dh lama tk masuk fyp saya📸

5-24

2
Reply

Silent

mcm mana nk buat medical card ?

5-26

1
Reply

View more replies (1)

BELIAL

tapi sekarang dh Hensem doh🥰

5-25

1
Reply

꧁ᴍɪᴋᴀ꧂

🥺Sian Abang

5-28

1
Reply

⥉Aldy

hi bg

5-25

1
Reply

faheemfaiz303

sematnya abg nazz

5-24

1
Reply

Recommended videos

Get TikTok App