Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
Semua maggie aku panggil maggie. 😂 #mestilahpositif #learnontiktok #tiktokguru #jombelajar #businessguru #businesstips
00:00/00:00
Semua maggie aku panggil maggie. 😂 #mestilahpositif #learnontiktok #tiktokguru #jombelajar #businessguru #businesstips
abang_naz
K. Nazli (SocMed Guru) · 4-28

81 comments

Log in to comment
syafiqfirdausz

colgate, milo, megi, pampers

4-29

37
Reply

View more replies (3)

Shahril Sabri 🎯

wowww

4-28

1
Reply

daijobudaesuka~

for me it's softlan..

4-29

0
Reply

Muhammad Faris Mohd

first pin bang

4-28

0
Reply

ijat😱

Milo pun sama bang semua air koko mesti panggil Milo 😂😂😂

4-28

120
Reply

View more replies (5)

Syifa Masak Kalut Kalut

Macam ubat gigi pun kan semua brand orang panggil colgate ja😂

4-28

81
Reply

K. Nazli (SocMed Guru) · Creator

Hahahah ye ah tu colgate semua 😂

5-4

0
Reply

View more replies (5)

Abg Bestz

saya prgi mne2 org panggil senangkan 😂. nama dia org x tau. knapa ye abg naz ?

4-28

25
Reply

K. Nazli (SocMed Guru) · Creator

Hahahahahahh aduh hebat snagat ni famous branding tagline tu

5-4

0
Reply

Nur Sumayyah (Tiktoktips) 🤪

Betul, lau beli Maggie mmg brand Maggie, brand lain xmau😅

4-29

4
Reply

View more replies (1)

Long Thiger🐯

kereta hilux pon sama padahal semua jenis lain ii contoh triton ke apa.tetap org pnggil hilux😂😂😂

4-29

3
Reply

Aliff Arkef

saya peminat meggi asam laksa

4-29

2
Reply

Joe Hayatie

Yes suka mkn Maggie sedap Mesti ada dekat rumah kalau x Maggie nangis terus😋🤩🤩

4-28

1
Reply

rusmeyati.n

kelebihan maggi as pioneer untuk mee segera.

5-9

0
Reply

hbukplj

Aku suka maggie👍🏼

5-8

0
Reply

qüin_t@r@ntul@

diapers baby pun sama, smua panggey pampers.

4-29

0
Reply

Syarqawi Syarqawi

Maggie Kari dengan Maggie sedap 🤤

4-29

0
Reply

CEO OF HITAM

saya suka makan yang cintan walau panggil maggie😂

4-29

0
Reply

Anjay

Maggie Kari bang 🗿

4-29

0
Reply

macam dekat giant je tu

4-29

0
Reply

muhammadfaredkh57

saya

4-29

0
Reply

Recommended videos

Get TikTok App