Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
Nak buat jugak la trend ni tapi lain sikit. #motivasi #learnontiktok #businessguru
00:00/00:00
Nak buat jugak la trend ni tapi lain sikit. #motivasi #learnontiktok #businessguru
abang_naz
K. Nazli (SocMed Guru) · 1-23

59 comments

Log in to comment
K. Nazli (SocMed Guru) · Creator

Yang sedang diuji, semoga Allah bimbing untuk jumpa solusi dan capai satu tahap yang tak pernah hang jangkakan. Aamiinn 🤲

1-23

47
Reply

View more replies (2)

Nor Azura Nari

ujian itu buat kita jadi lebih kuat kan...bersangka baik..

1-23

22
Reply

Oyen

Awal lagi saya ni, kita jodoh kaa?

1-24

5
Reply

Syarqawi Syarqawi

kenapa dengan 18 jun😳?

1-25

3
Reply

Arumi Haziq

Bang Hensem Nk hi blh🥺

1-23

2
Reply

View more replies (1)

farraziizz

tragedi ape eh 18jun tu?

1-25

2
Reply

View more replies (1)

.

assalamualaikum please notice and pin

1-23

1
Reply

View more replies (1)

 ^_^

Masha Allah 🥰

1-24

1
Reply

Pakcik😎Simple

Allah SAYANG

1-26

1
Reply

Adam aiman

abang tak rindu ke abang Dubai

1-23

1
Reply

Su |Tiktoktips &MakeupTutorial

Btul, bersangka baik dengan allah, Allah knows the best, by the way sblum slepas tetap comei. 😁

1-23

1
Reply

Amy Qashrina II

Alhamdulillah

4-17

0
Reply

alonzrd

kenapa dulu muka macam syamel

2-12

0
Reply

afrinafarisya

tak sangka abang naz ada muka baby face😂

2-11

0
Reply

Amir Hamzah | Fakta Makanan

ada kala terasa sukar sangat, tapi di waktu sukar itulah kita belajar untuk bangkit walaupun perit 👍👍👍💪💪💪

2-4

0
Reply

KakWi | SkincareGuru

Betul, and sometimes diam tu lebih telus daripada bersuara utk menegakkan sesuatu, i choose to be silent and let the truth reveal itself

1-31

0
Reply

Ajiboy🇲🇾

Setuju

1-28

0
Reply

Kaklinahamdi

Hensemm gak dulu hahaha

1-27

0
Reply

Wardah Zulkifli ( ik Legacy )

dua dua handsome🥰

1-27

0
Reply

KaitoDJoker

misai itu penting

1-27

0
Reply

Recommended videos

Get TikTok App