Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

eh-background

Create effects

See more
© 2023 TikTok

_denisballa

Denis Balla

2001Following
325Followers
162Likes

Senior Full Stack Software Engineer & Programming Instructor @ TiranaIT

Për të gjithë të interesuarit që planifikojnë një të ardhme si zhvillues dhe kanë nevojë për udhëzime sesi mund të formohen nëpërmjet studimit vetjak, kam kriuar në tiranait.education mundësinë për të krijuar llogari dhe aksesuar guidën "Si të bëhesh programues full-stack" përjetësisht pa pagesë.

Për të krijuar llogarinë mjafton të vizitosh www.tiranait.education/login dhe klikosh butonin me tekstin "Create new account". Pasi të plotësosh të dhënat, në email e përcaktuar do të vijë email për aprovimin e hapjes së llogarisë. Duhet të klikosh/vizitosh linkun që është dërguar për aprovimin e hapjes së llogarisë.

Me hapjen e llogarisë, mund të regjistrohesh si pjesmarrës në seksionin e guidës që të shfaqet pasi bën login, duke klikuar në butonin me tekstin "Enrol me".

Pas regjistrimit si pjesmarrës në guidë, fiton aksesin në të dhe mund të eksplorosh përmbajtjen aktuale, që aktualisht në datën 16 qershor 2023 ka një strukturë por akoma nuk ka të dhëna të tjera. Po pres të jenë disa pjesmarrës përpara se të filloj të ndërveproj dhe shtoj përmbajtje.

Për çdo paqartësi apo vështirësi në çeljen e llogarisë mund të komunikosh nëpërmjet komentit në këtë postim.

Nëse mundesh të shpërndash në story këtë postim, më bën nder mua dhe të njohurve të tu që mund të jenë të interesuar për të qenë pjesmarrës.

#tiranait
Get TikTok App