Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

eh-background

Create effects

© 2023 TikTok
tak cantik xpe janji manja 🤪🤪. boleh ke i pangil u "baby" macam manja je.. Aiyoooo manja celah ketiak diaa itu awak syok sendiri tuuu... kita xterasa manja atau special langsung. Hihihi. Ada ke org selalu tanya i husband tak marah ke org pangil u "baby"?? Aiyooo.. mmg lah husband i tak kesah dah itu mmg nama pangilan i, Tp kalau pangil i B*bi yee dia marah 🤪🤪 hihi. . Tak cantik tak pe janji lerntiq! @Lerntiq Beby Maembong. Dah jom pakai bengkung premium. I ni Kalau perut i buncit and gemok yes shuben i marah sbb i tak jaga kecantikan diri. Hehe bengkung lerntiq ni paling besttt 🥰. #lerntiq #bengkungbebymaembong #bengkung #bebymaembong #bengkungsemasaberpantang #bengkungviral #bengkungplusize #fyp #bengkungbersalin #bengkungberpantang #bengkungczer #waisttrainer #waisttraining #waistshapers #faja #kempisperut #pinggangramping #pinggangkecik #pingganglangsing #magicbeltbylerntiq
00:00/00:00
tak cantik xpe janji manja 🤪🤪. boleh ke i pangil u "baby" macam manja je.. Aiyoooo manja celah ketiak diaa itu awak syok sendiri tuuu... kita xterasa manja atau special langsung. Hihihi. Ada ke org selalu tanya i husband tak marah ke org pangil u "baby"?? Aiyooo.. mmg lah husband i tak kesah dah itu mmg nama pangilan i, Tp kalau pangil i B*bi yee dia marah 🤪🤪 hihi. . Tak cantik tak pe janji lerntiq! @Lerntiq Beby Maembong . Dah jom pakai bengkung premium. I ni Kalau perut i buncit and gemok yes shuben i marah sbb i tak jaga kecantikan diri. Hehe bengkung lerntiq ni paling besttt 🥰. #lerntiq #bengkungbebymaembong #bengkung #bebymaembong #bengkungsemasaberpantang #bengkungviral #bengkungplusize #fyp #bengkungbersalin #bengkungberpantang #bengkungczer #waisttrainer #waisttraining #waistshapers #faja #kempisperut #pinggangramping #pinggangkecik #pingganglangsing #magicbeltbylerntiq
LIVE
beby_maembong
Beby Maembong · 2022-11-9

Related videos

Get TikTok App